am un donic cayman nou si o sa lipesc fetele pe el cu speed glue...merita sa cumpar si sa dau lemnul cu lac?...din ce-am citit,lemnul se da cu lac in special cand lipesti cu adeziv pe baza de apa...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
daca folosesc speed glue,mai e necesar sa lacuiesc lemnul?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
daca folosesc speed glue,mai e necesar sa lacuiesc lemnul?
tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 oxTaguri: Nimic
Din cate lemne donic am avut,8 sau 9, toate au avut probleme cu desprinderea aschiilor de pe lemn daca nu la prima dezlipire atunci la urmatoarele! Daca lemnul de la suprafata este unul de esenta moale se va deteriora chiar daca lipesti cu speed glue, e adevarat mai putin decat daca ai folosi lipici pe baza de apa.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
multumesc...si daca lacuiesc.sa lacuiesc toata lama (si pe cant si in zona de jos ramasa la vedere )?...ce lac mi-ati recomanda?...sau toate-s bune?tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
De la Xiom I-Sure sau de la Donic - Formula Wood Sealing, sunt f bune. Pt ca solventul lor e apa, recomand adaugarea de pana la un sfert din volum apa, pt o lacuire mai fina si pentru a schimba cat mai putin feelingul original al lemnului. Ar fi bine ca aplicatorul de burete sa treaca o singura data prin acelasi loc. Canturile se mai intaresc daca sunt si ele lacuite, acolo , ca si pe zonele neacoperite de fete (aripi), se pot da mai multe straturi.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:47.Procesare...X
Comentariu