Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
va sal ! reparatia de la maner se face garantat pretul e cel din prima pagina 40 ron !! daca doriti transformarea lui intrun lemn combi atunci pt bakhand va recomand un strat de pluta si un furnir de mahon ! in fine toata operatia va ajunge undeva la 90 =100 ron si nu stiu daca merita !! dar daca doriti va pot rezolva cu placere lemnul !! pot sa va mai ofer la 100 ron un lemn nou nout danuniversal combi !!
buna ziua,
doresc sa cumpar acest lemn de la bogdan
e vreo problema cu manerul?
Buna ziua! ma numesc Ciubotariu Ioan si am si eu un lemn xiom pro champio pro carbon rupt de la maner ati putea sa mi-l reparati si cat costa ? si cam cand sa vil trimit cu respect.
Blade: TIMO BOLL ZLC
Fh:TIBHAR MX-S 2.0mm
Bh:TIBHAR MX-S 2.0mm
Buna ziua! ma numesc Ciubotariu Ioan si am si eu un lemn xiom pro champio pro carbon rupt de la maner ati putea sa mi-l reparati si cat costa ? si cam cand sa vil trimit cu respect.
reparatia clasica de la maner =40 ron ! alte retusuri minore sunt gratis ! aveti mp multumesc !
da acum stiu despre ce e vorba lemnul dlui bogdanmircea nu a fost rupt in doua a fost doar fisurat lam reparat si e in conditiif bune se poate juca cu el fara nici o problema !! cred ca mai am poze cu lemnul dupa reparatie !!
Am vorbit cu tine si acuma ma duc sa trimit paleta shalgeru . Sper sa iese bine din operatie .. Sper sa ajunga pana in 12 ca am concurs la ludus numai bine.
Comentariu