Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitări, arata super.
Acum ma întreb după ce ii schimbi furnirul, îl lipești cu adezivul tău, paleta mai respectă aceeași parametri ? oare proprietarul nu își da seama ca lemnul lui acum are alte proprietăți / calități / minusuri ?
Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7 LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
Felicitări, arata super.
Acum ma întreb după ce ii schimbi furnirul, îl lipești cu adezivul tău, paleta mai respectă aceeași parametri ? oare proprietarul nu își da seama ca lemnul lui acum are alte proprietăți / calități / minusuri ?
Veti auzi un review după ce o testează proprietarul! Am schimbat furnirul la acest lemn mai demult doar pe o parte și proprietarul nu a seaizat diferența !
Veti auzi un review după ce o testează proprietarul! Am schimbat furnirul la acest lemn mai demult doar pe o parte și proprietarul nu a seaizat diferența !
am vb cu propietarul lemnului care ajucat 7 ani cu acest lemn!!
concluzia este !! lemnul e mai rapid !! lemnul initial avea 5 straturi acum are 7 !
are vibratii !! datorita centrului care are 4 fisuri lipite de altfel ia afectat controlul !
zici ca sunt facute din carton... unele lemne scumpe de la o firma consacrata
si cand spui colegilor mai tineri ca in lume sunt doar trei-patru producatori traditionali de materiale de tenis (lemne, fete, etc), care nu iti vand cartoane, nu te crede nimeni.
Comentariu