Mircea Valentin - București - Amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa Top Arena, Topoloveni - 12 martie 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
junior
- 03.feb.2009
- 142
- Filipesti de Targ Prahova
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
din moreni, la amatori NITA GHEORGHEBlade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
WE WILL ROCK YOU...
Comentariu
Postat în original de Sorin Botirca Vezi postBine ca ai spus, sa-ti fac diseara diploma!
Sa vedem cine ia locul 2!
Sorine mersi pt votul de incredere insa avand in vedere ca nu mai am paleta ...nu as miza pe mine ...
Pana una alta imi esti dator cu altceva...cu o nevasta de topoloveni...Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de Alex.C Vezi postSorine mersi pt votul de incredere insa avand in vedere ca nu mai am paleta ...nu as miza pe mine ...
Pana una alta imi esti dator cu altceva...cu o nevasta de topoloveni...Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Se inscriu:
Bodeanu Mihai - București - Open
Roman Iulian - Brașov - Open
Vasiliu Remus - Mioveni - Open
Trocan Alexandru - Mioveni - Amatori
Rizescu Gheorghe - Mioveni - Amatori
Preda Mircea - Topoloveni - Amatori
Apostol Cerasela - Pitești - Amatori
Ciopaca Malina - Topoloveni - Amatori
Se retrage:
Barbulescu Bogdan - Pitești - AmatoriUltima editare de Sorin Botirca; 10.mar.2011, 22:45.
Comentariu
Cu parere de rau ,un neprevazut,se retrage Adrian Serbanescu din PiteștiBlade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
Mircea Valentin / București , nu stiu daca ma inscris Sorin dar vin si eu .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
organizator tehnic- 25.feb.2009
- 1158
- calarasi
- 50
Likes given: 106Likes received: 91
Din Călărași: Chirita Cristian - open , Craciunica Gabriel , Craciunica Andrei - amatori.Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5058
- Pitești
- 65
Likes given: 530Likes received: 1606
pentru cei care ies prematur din competitie, si in drumul spre casa vor sa vada si ceva interesant, o mica informatie:
Muzeul Judetean Argeș în colaborare cu Muzeul Figurilor de Ceara din Sankt-Petesburg (Rusia) deschide pentru publicul larg, vineri, 11 martie, ora 12.00, cea mai mare expozitie a figurilor de ceara din tara.
Expozitia mixta este reprezentata printr-un numar de aproximativ 90 de figuri de ceara ?nfatis?nd personaje din istorie, arta, povesti, mitologie greaca, politica, cinematografie.
Programul de vizita al expozitiei este de LUNI pâna DUMINIC?, ora 9.00 – 18.00, în salile de expunere, cu intrarea prin Bulevardul Eroilor.
Cele 90 de exponate vor poposi la Muzeul Judetean timp de doua luni în intervalul:11 martie-24 aprilie a.c.
Pretul biletului de intrare este de 7 lei adulti, 5 lei elevi, studenti, copii si 4 lei/persoana ( grupuri organizate minim 10 persoane).
Comentariu
Radu Costica, Trifu Bogdan si Ene Dragos (Dragos este posibil sa fie inscris deja, n am fost foarte atent)
multumesc
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5058
- Pitești
- 65
Likes given: 530Likes received: 1606
Se mai inscriu, in afara concursului:
Postoaca Camelia
Postoaca Gabriel
Ghinea StefanUltima editare de florin toma; 11.mar.2011, 13:50.
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Postat în original de florin toma Vezi postSe mai inscriu, in afara concursului:
Postoaca Camelia
Postoaca Gabriel
Ghinea
Comentariu
Sorine o rugaminte...pune-o pe camelia cu mine in grupa...vreau sa joc si eu cu o aparatoare buna
Ms anticipat !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 869
- Pitești
- 63
Likes given: 131Likes received: 290
De la Mioveni se inscriu Voinea Lavinia-14ani si Vaduva Gabriel-12ani, amandoi la amatori.Liviu Petrescu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:20.Procesare...X
Comentariu