---
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TACKFIRE C 2,1 CU TIMO BOLL SPIRIT / PARERI
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Eu am jucat cu Spirit+Tackifire C2.1+Tackiness Drive insa am renuntat repede la Tackifire.Nu e ceea ce ma asteptam.E o fata destinata jocului bazat numai pe topspin.Are control slab iar viteza nu e foarte mare(8,5).Nici capace nu reuseam sa pun pe masa.E o fata foarte sensibila,trebuie stearsa tot timpul.De lemn in schimb sunt foarte multumit.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
-
Si visco a jucat cu tackifire C pe un lemn foarte asemanator cu Spirit.Poate iti spune si el parerea lui.Asta e parerea mea,posibil ca tu sa o simti altfel.Iti recomand sa o incerci inainte sa o cumperi.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Comentariu
-
Postat în original de leordararesSi visco a jucat cu tackifire C pe un lemn foarte asemanator cu Spirit.Poate iti spune si el parerea lui. Asta e parerea mea,posibil ca tu sa o simti altfel. Iti recomand sa o incerci inainte sa o cumperi.
Nici acum nu sunt dezamagit de ea dar intradevar controlul este putin mai slab. Tackyfire C este recomandata pentru cei care vor sa castige multe puncte din serve. Daca-ti place sa dai tot felul de serve cu efect puternic si stii ca ai cu asta succes, da-i-nainteLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Comentariu