Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TACKFIRE C 2,1 CU TIMO BOLL SPIRIT / PARERI

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• TACKFIRE C 2,1 CU TIMO BOLL SPIRIT / PARERI

---
    VET
    Blade : TIBHAR - HINOKI H-1-9
    FH : TIBHAR - NIMBUS MAX
    BH : TIBHAR - NIMBUS MAX

Eu am jucat cu Spirit+Tackifire C2.1+Tackiness Drive insa am renuntat repede la Tackifire.Nu e ceea ce ma asteptam.E o fata destinata jocului bazat numai pe topspin.Are control slab iar viteza nu e foarte mare(8,5).Nici capace nu reuseam sa pun pe masa.E o fata foarte sensibila,trebuie stearsa tot timpul.De lemn in schimb sunt foarte multumit.

Comentariu

Multumesc.
      Sunt usor dezamagit.
      VET

Comentariu

Si visco a jucat cu tackifire C pe un lemn foarte asemanator cu Spirit.Poate iti spune si el parerea lui.Asta e parerea mea,posibil ca tu sa o simti altfel.Iti recomand sa o incerci inainte sa o cumperi.

Comentariu

Poli, daca vrei iti dau eu ocazia sa joci cu combinatia asta, inainte sa o cumperi...

Comentariu

Postat în original de leordarares
            Si visco a jucat cu tackifire C pe un lemn foarte asemanator cu Spirit.Poate iti spune si el parerea lui. Asta e parerea mea,posibil ca tu sa o simti altfel. Iti recomand sa o incerci inainte sa o cumperi.
            Eu nu am fost dezamagit de ea pentru ca nu cunoscusem inca Tachiness.
            Nici acum nu sunt dezamagit de ea dar intradevar controlul este putin mai slab. Tackyfire C este recomandata pentru cei care vor sa castige multe puncte din serve. Daca-ti place sa dai tot felul de serve cu efect puternic si stii ca ai cu asta succes, da-i-nainte
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

Multumesc pt. sfaturi.
              Mi-ar placea sa joc , sa incerc .
              VET

Comentariu

Daca vrei ne putem intalni intr-o zi sa-ti dau sa joci cu Kong-ul meu si cu Tackyfire C si D, dar nu relipite pentru ca eu nu relipesc decat foarte rar.
                Cineva , aici pe forum, zicea ca nelipite fețele sunt toate la fel. Parerea lui .
                Lemn- Bty Viscaria
                FH - TENERGY 05
                BH - TENERGY 80

Comentariu

Mi-am luat si eu Timo Boll Spirit azi. E foarte fain. Desi am jucat cu el prima data, mi se pare ca il am de mult timp. Ma inteleg bine cu el.

Comentariu

Felicitari. Lemnele cu Arilate sunt foarte bune si au un "feeling" foarte placut datorat acestui material care absoarbe vibratiile si da o senzatie de "soft".
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

eu inca nu am dat cu nimica de carbon sau arilate dintr-asta as vrea totusi sa vad cum e
                      M. Maze FL
                      FH:Roundell Soft 1.9
                      BH: Tenergy 80 1.9

Comentariu

Procesare...
                      X