---
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TACKFIRE C 2,1 CU TIMO BOLL SPIRIT / PARERI
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
TACKFIRE C 2,1 CU TIMO BOLL SPIRIT / PARERI
VET
Blade : TIBHAR - HINOKI H-1-9
FH : TIBHAR - NIMBUS MAX
BH : TIBHAR - NIMBUS MAXTaguri: Nimic
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Eu am jucat cu Spirit+Tackifire C2.1+Tackiness Drive insa am renuntat repede la Tackifire.Nu e ceea ce ma asteptam.E o fata destinata jocului bazat numai pe topspin.Are control slab iar viteza nu e foarte mare(8,5).Nici capace nu reuseam sa pun pe masa.E o fata foarte sensibila,trebuie stearsa tot timpul.De lemn in schimb sunt foarte multumit.
Multumesc.
Sunt usor dezamagit.VET
BH : TIBHAR - NIMBUS MAX
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Si visco a jucat cu tackifire C pe un lemn foarte asemanator cu Spirit.Poate iti spune si el parerea lui.Asta e parerea mea,posibil ca tu sa o simti altfel.Iti recomand sa o incerci inainte sa o cumperi.
Comentariu
Postat în original de leordararesSi visco a jucat cu tackifire C pe un lemn foarte asemanator cu Spirit.Poate iti spune si el parerea lui. Asta e parerea mea,posibil ca tu sa o simti altfel. Iti recomand sa o incerci inainte sa o cumperi.
Nici acum nu sunt dezamagit de ea dar intradevar controlul este putin mai slab. Tackyfire C este recomandata pentru cei care vor sa castige multe puncte din serve. Daca-ti place sa dai tot felul de serve cu efect puternic si stii ca ai cu asta succes, da-i-nainteLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Multumesc pt. sfaturi.
Mi-ar placea sa joc , sa incerc .VET
BH : TIBHAR - NIMBUS MAX
Comentariu
Daca vrei ne putem intalni intr-o zi sa-ti dau sa joci cu Kong-ul meu si cu Tackyfire C si D, dar nu relipite pentru ca eu nu relipesc decat foarte rar.
Cineva , aici pe forum, zicea ca nelipite fețele sunt toate la fel. Parerea lui .Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Mi-am luat si eu Timo Boll Spirit azi. E foarte fain. Desi am jucat cu el prima data, mi se pare ca il am de mult timp. Ma inteleg bine cu el.
Comentariu
Felicitari. Lemnele cu Arilate sunt foarte bune si au un "feeling" foarte placut datorat acestui material care absoarbe vibratiile si da o senzatie de "soft".Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:26.Procesare...X
Comentariu