Salut,doresc si eu sa stiu ce paleta imi pot cumpara pentru inceput,joc de 7 ani tenis si nu am avut in cap ideea de a cumpara o paleta mai scumpa si mai buna.As dori si eu un mic ajutor din partea celor mai experimentati care stiu ce este mai bun pentru mine! astept si eu diverse variante! va multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sprijin in legatura cu achizitionarea unei palete
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
organizator tehnic
- 22.ian.2009
- 1796
- Bacău
- 61
Likes given: 1239Likes received: 585
Cred ca in primul rand conteaza de ce fonduri dispui,apoi ce tip de jucator esti sau doresti sa devii (atac ,aparare).Oricum cred ca pt inceput ai nevoie de un lemn si fete cu mai mult control si mai putina viteza.
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1796
- Bacău
- 61
Likes given: 1239Likes received: 585
urmareste rubrica de anunturi vanzare-cumparare si sigur vei gasi ceva care sa te satisfaca la un pret modest sau cauta pe situri daca doresti neaparat ceva nou(tt-shop.ro,etc)
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11658
- Timișoara
Likes given: 1423Likes received: 5059
Exista sute de tipuri de lemne si fete tocmai pentru a multumi pe fiecare. N-o sa-ti poata nimeni recomanda lemnul x cu fata y. Du-te la o sala si incearca sa dai cateva mingi cu diferite palete si vezi ce-ti place si ce ti se potriveste.
Comentariu
cadet- 04.oct.2010
- 121
- Bucharest, Romania, Romania
- 35
Likes given: 0Likes received: 0
sau ia legatura cu userul Tibi de pe forum(gelu) si iti va recomanda el o paleta potrivita pt jocul tau... e cel mai in masura sa dea sfaturi. bafta!Blade : Donic Waldner Black Devil CB
FH : Donic BlueFire M3 MAX
BH : Donic BlueFire M3 2.0
Comentariu
Postat în original de Silviu24 Vezi postSalut,doresc si eu sa stiu ce paleta imi pot cumpara pentru inceput,joc de 7 ani tenis si nu am avut in cap ideea de a cumpara o paleta mai scumpa si mai buna.As dori si eu un mic ajutor din partea celor mai experimentati care stiu ce este mai bun pentru mine! astept si eu diverse variante! va multumescblade:
fh:
bh:
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:55.Procesare...X
Comentariu