Iarna, temperaturi scazute,afara e frig,fetele i-si pierd din proprietati,devin rigide, pur si simplu mingea nu mai sare din cauciuc ,nu mai agata. Sunt sigur ca multi dintre dumneavoastra v-ati intalnit cu astfel de probleme,ce-i de facut? cauciucul pierde din elasticitate,devine rigid,mingea sare doar din impulsul lemnului. Am incercat sa pun paleta pe calorifer inainte de joc dar nu mi se pare normala chestia asta in mod repetat.E valabil doar la fetele lipite cu solutie pe baza de apa, asa am observat. Sa fie vorba oare de solutia de lipit? Sunt sigur ca multi au intampinat probleme de genul acesta si astept parerile dumneavoastra. Multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Temperaturi scazute,cauciucurile pierd din proprietati.Solutii?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Temperaturi scazute,cauciucurile pierd din proprietati.Solutii?
Ma Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom YanusTaguri: Nimic
Indiferent de tipul cauciucului, fenomenul este general valabil. Incearca sa nu tii paleta in masina sau in geanta de sport aruncata pe balcon. Tine-o in casa si garantat ca nu va ingheta de acasa pana la sala.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Paleta sta la loc de cinste in casa,dar odata ce ies afara ,sa zicem fac jumatate de ora pana la sala,se raceste inevitabil,o trece el si frigu asta..Ma Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
Postat în original de laky Vezi postIndiferent de tipul cauciucului, fenomenul este general valabil. Incearca sa nu tii paleta in masina sau in geanta de sport aruncata pe balcon. Tine-o in casa si garantat ca nu va ingheta de acasa pana la sala.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:27.Procesare...X
Comentariu