Asa cum spune si titlul astept pareri de la cei care folosesc aceasta fata. Momentan folosesc joola express-x soft. Sunt curios daca Yasaka este mai buna la spin, control etc. Foarte important, as vrea sa stiu cam ce viteza are ca asa tot citesc pe toate site-urile dar la fiecare e scris altceva. Multumesc anticipat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pareri despre Yasaka Rakza 7 Soft
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
O sa incerc sa spun eu cateva lucruri despre ele. Nu joc de foarte multa vreme cu ele, dar va spun impresia mea pana in prezent, pe criteriile solicitate.
Mi-e greu sa fac o comparatie obiectiva cu X-press Soft, pentru ca nu am jucat deloc cu ele. Insa am jucat FOARTE PUTIN cu Joola X-tra.
SPIN: Bun, spre foarte bun. Din punctul meu de vedere, sta mai bine la spin decat Joola X-tra. Insa nu chiar la fel de bine ca Baracuda
CONTROL: Foarte bun. Mi se pare mai bun decat Joola X-tra.
VITEZA: Are viteza suficienta pentru atac, atunci cand e nevoie, fie ca e vorba de topsin sau smash (btw, mi s-a parut surprinzator de buna chiar si la smash...), insa ceea ce e mai imoprtant la ea, zic eu, are "viteza variabila". Depinde cum dai. Merge foarte bine si pe jocul scurt, la fileu.
Ca si concluzie: Daca preferi buretele soft, e o fata excelenta. Pana acum mi s-a parut fata cea mai buna pentru BH. Joc si pe FH cu ea, dar parca aici mi-ar placea ca buretele se fie putin putin mai tare (aici e doar chestiune de preferinte).
Singurul "repros" pe care pot sa-l aduc, e la cauciuc. Pe margini, e foarte sensibila la orice fel de lovire.
Sper ca sa te fi ajutat descrierea mea.
Succes
Comentariu
Multumesc pt. ajutor... adica vrei sa spui ca feztele sunt foarte sensibile... adica se rup repede?... eu acum am Vega pro, nu tot asa de rezistente?...
Comentariu
Nu stiu cum sunt Vega pro. nu am avut. Eu chiar am grija de fete (prefer sa pierd punctu daca exista riscul sa imi lovesc paleta de masa), dar o mica ciupitura (de max 1mm) tot a aparut. Si sincer, nu stiu de unde.
Daca vorbim de rezistenta la joc (uzura) am inteles ca gama RAKZA sunt destul de rezistente. Ppoate ca la varianta SOFT e problema asta din cauza cauciucului mai moale. Dar cred ca cu o banda de cant mai lata, se rezolva problema. Eu am acum banda medie pe cant.
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Likes given: 0Likes received: 5
Mi-am cumparat 2 fete Rakza de la Seni Ionut, numai ca pe FH am Rakza hard, iar pe BH Rakza soft. Lemnul pe care il folosesc este Timo Boll Spirit FL. Mi-au placut fetele de la primul schimb (aprox.40 zile de cand le folosesc). Au un bun control. Incearca si vei vedea. Spor la treaba!Blade: Timo Boll Spirit FL
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:38.Procesare...X
Comentariu