DORESC SA OFER UN TRICOU ORIGINAL STEAUA BUCURESTI NIKE,ESTE TRICOUL OFICIAL DE JOC,TRICOUL ESTE NOU CU ETICHETA PENTRU WEB SAU POZE CONTACT: baciuc29(at)yahoo.com ...IN SCHIMBUL ACESTUI TRICOU DORESC O PALETA DE PING PONG...2 fete + 1 lemn...astept oferte....
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Schimb paleta ping pong-tricou original steaua nike nou...
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
vai...un tricou doar nike nu ai?...sau macar cu otelul......la cum joaca steaua mai mult de 2 mingi de ping pong nu iei...dar am sa intreb ca am cativa prieteni stelisti infocati...ce pret are tricoul?....si,sorry pt rautati...becali sa traiascatibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Tricoul costa 200 ron dupa noi reduceri vad...in Decembrie anul 2010 costa 300 ron...am avut 9 tricouri oficiale de joc ale stelei...acum mai am 1 singur.
Comentariu
Imi cer scuze pentru off-topc jeane. Te deranjez cu o intrebare. Cum e vremea acolo unde zici ca locuiesti?Marc Barbu
Comentariu
eu nu fac schimb intre un tricou cu steaua si o pereche de sosete...are legatura cu materiale de tenis de masă...deoarece eu doresc o paleta de tenis de masă nu doresc pe acest tricou un alt tricou cu pandurii tg jiu sau un sort cu aro slatina
Comentariu
Asta presupunea ca tricoul sa aiba legatura cu tenisul de masa . Dar poate ca m-am inselat . Scuze si spor la troc !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:25.Procesare...X
Comentariu