Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Parere despre fete!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Parere despre fete!

Am un lemn galaxy t 11 cu urmatoarele fete:

donic coppa jo platin : viteza 9,1 ; spin 8,7 ; control 7,7 , greutate medie ,duritate medie a buretelui
    xiom vega pro : viteza 9,3 ; spin 9,1 ; control 8,5 , greutate medie spre mare , duritate medie spre mare a buretelui

Combinatia dintre lemn si fete este prea rapida si prea grea ptr mine,deci este nevoie de o schimbare;as dori sa imi recomandati niste fete de la xiom , donic (si alte firme daca merita)cu viteza mai scazuta,in favoarea controlului,dar si a spinului(important) ,in jurul valorilor de 9 spin,8-9 control,7-8 viteza ;ambele fete vor fi mai putin rapide ca cele pe care le detin momentan,dar pe fh voi pune o treapta superioara fata de bh ,de ex : pe fh 8 viteza,8 control,9 spin ,iar pe bh 7 viteza,9 control , 9 spin...
    Jocul meu este unul destul de ofensiv,intorc backspinurile in topspinuri(incerc) ,din tospinuri reusesc smashuri,imi mai iese si cate un flip,dar mai joc si pasiv,cu taiate (mai rar,dar se intampla).

Alte cerinte : sa simt cat mai bine mingea si sa devina paleta mai usoara .Se poate?

acuda s3 este o fata cu un control foarte bun, deasemenea si spin. cifrele nu prea reflecta in totalitate realitatea. aceasta fata este soft. eu am o acuda s2 pe un lemn foarte rapid si totusi ma ajuta la control apropo, daca vrei sa dai vega anunta-ma. bafta in gasirea fetei potrivite
    Blade : Donic Waldner Black Devil CB
    FH : Donic BlueFire M3 MAX
    BH : Donic BlueFire M3 2.0

Comentariu

asta este si "problema" mea : lemnul este rapid si fetele la fel,de aceea vreau sa castig control prin fete,in defavoarea extra vitezei ; voi da ambele fete dupa ce imi voi gasi inlocuitoarele;dar toate la timpul lor,voi pune poze intru-cat au ceva ciupituri pe margini...acuda s3 arata bine pana acum;astept si alte pareri
      ---------- Post added 11-Mar-2011 at 22:57 ----------
      In mare vreau sa fie fete mai putin vitezoase decat ce am ,dar nu cu mult mai putin...sa castig in schimb control,iar spinul sa ramana mare

Comentariu

uitandu-ma pe site-ul donic am vazut si fetele desto f3 big slam, care se incadreaza(dupa cifre, ca n-am dat cu aceasta fata) exact in dorintele tale. bafta!
        Blade : Donic Waldner Black Devil CB
        FH : Donic BlueFire M3 MAX
        BH : Donic BlueFire M3 2.0

Comentariu

Postat în original de midnight8080 Vezi post
          Am un lemn galaxy t 11 cu urmatoarele fete:

donic coppa jo platin : viteza 9,1 ; spin 8,7 ; control 7,7 , greutate medie ,duritate medie a buretelui
          xiom vega pro : viteza 9,3 ; spin 9,1 ; control 8,5 , greutate medie spre mare , duritate medie spre mare a buretelui

Combinatia dintre lemn si fete este prea rapida si prea grea ptr mine,deci este nevoie de o schimbare;as dori sa imi recomandati niste fete de la xiom , donic (si alte firme daca merita)cu viteza mai scazuta,in favoarea controlului,dar si a spinului(important) ,in jurul valorilor de 9 spin,8-9 control,7-8 viteza ;ambele fete vor fi mai putin rapide ca cele pe care le detin momentan,dar pe fh voi pune o treapta superioara fata de bh ,de ex : pe fh 8 viteza,8 control,9 spin ,iar pe bh 7 viteza,9 control , 9 spin...
          Jocul meu este unul destul de ofensiv,intorc backspinurile in topspinuri(incerc) ,din tospinuri reusesc smashuri,imi mai iese si cate un flip,dar mai joc si pasiv,cu taiate (mai rar,dar se intampla).

Alte cerinte : sa simt cat mai bine mingea si sa devina paleta mai usoara .Se poate?
          Daca te hotarasti sa dai Vega PRO ma intereseaza si pe mine, doar daca este rosie si are grosimea max.

Comentariu

Eu zic ca doar daca pui Antipower pe lemnul ala o sa fie mai lenta paleta.
            Lemnul este OFF+ - orice fete ofensive vei pune, vei avea o paleta probabil prea rapida pentru tine.
            Iti recomand sa schimbi lemnul cu unul OFF, poate cu Nittaku Septear, BTY Kiso Hinoki V sau altceva pe acelasi palier de viteza, chiar daca vei schimba si fetele.
            Acum, ca regula generala, fetele cu burete tare sunt mai grele decat cele cu burete moale. O alta chestieȘ lemnul tau este deja foarte usor, poate ca cele doua lemne cu Hinoki mentionate mai sus sa fie usoare, dar nu vor fi mai usoare.
            Daca joci ofensiv, o paleta prea usoara nu e buna pentru ca nu te ajuta sa dai suficient de tare.
            Eu as face o combinatie de genul: Nittaku Septear + Acuda S2 + Acuda S3 sau ambele Acuda S2. Poate ca si Yasaka Rakza 7 Soft sa fie ok sau Xiom Omega IV Euro.
            Blog de tenis de masă

Comentariu

voi pune poze cu vega pro cand am cu ce sa le fac...da,este rosie;da ,buretele este gros,dar nu stiu sigur daca max...
              ---------- Post added 14-Mar-2011 at 18:44 ----------
              apropo,mersi ptr pareri;

Comentariu

Cred ca Yasaka Rakza 7 Soft se incadreaza la cerintele tale. Este si usoara, are si spin bun, si control bun. Si alta varianta care deja ti-a fost sugerata - ACUDA S3.
                Succes in gasirea feței potrivite

Comentariu

am ales Xiom Vega Elite pe FH si Donic Vario Big Slam pe BH ; m-am consultat cu dl gelu si se pare ca este o solutie buna

sper ca weekendul asta sa fac poze cu fetele vechi si sa le scot la vanzare

topicul se poate inchide

Comentariu

Procesare...
                  X