Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

fete pt FH cu throw angle mare...si spin la fel...exemple,va rog!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Monica, cu fetele te mai si obisnuiesti. Ca Tenergy nu-i niciuna Dar trebuie sa ai si indemanare de tenergy. Ia si tu de care crezi si joaca cu ele pana le inveti. Eu de vreo 2 ani ma chinui sa dau topspinuri cu reverul cu sandwich-uri si inca nu e ce trebuie. Dar incet-incet ajung si acolo
    Marc Barbu

Comentariu

Mai calmati-va cu fetele chinezesti DHS, hurricane 2,3,5,9 , skyline, burete albastru, verde, rosu etc .
      Daca au chinezii aia de i vedeti voi pe youtube asta nu inseamna ca alea sunt cele mai bune, aia oricum au fete tunate si speciale, una d-aia costa mai mult decat un tenergy, iar mai important decat toate, aia au MANA. Trebuie sa joci foarte mult cu o fata chinezeasca si sa dai si foarte bine, altfel nu prea te ajuta la nimic mai ales fetele alea de 20-30$.

Daca nu vrei sa investesti in tenergy care personal mi se pare cea mai buna, poti sa incerci ce ti s-a spus mai inainte (Donic Barracuda, evetual varianta big slam, Joola X-plode, Xiom Vega Pro). Succes!
      Fan Zendong Super ALC - FL
      FH: Dignics 09C
      BH: Tibhar K3

Comentariu

Multumesc tuturor pt sfaturi!
        deocamdata n-o sa ma arunc la tenergy,incep cu ceva mai 'usor',poate un sriver sau ceva chinezesc,mai ieftin...sa-mi formez mana cat de cat...
        'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'

FH:donic coppa max
        blade:donic waldner diablo senso st
        BH:donic coppa max

Comentariu

Postat în original de Cristian Teodor Vezi post
          Mai calmati-va cu fetele chinezesti DHS, hurricane 2,3,5,9 , skyline, burete albastru, verde, rosu etc .
          Daca au chinezii aia de i vedeti voi pe youtube asta nu inseamna ca alea sunt cele mai bune, aia oricum au fete tunate si speciale, una d-aia costa mai mult decat un tenergy, iar mai important decat toate, aia au MANA. Trebuie sa joci foarte mult cu o fata chinezeasca si sa dai si foarte bine, altfel nu prea te ajuta la nimic mai ales fetele alea de 20-30$.

Daca nu vrei sa investesti in tenergy care personal mi se pare cea mai buna, poti sa incerci ce ti s-a spus mai inainte (Donic Barracuda, evetual varianta big slam, Joola X-plode, Xiom Vega Pro). Succes!
          Ai dreptate , pot sa nu te ajute fetele alea de 30 $ ... Ai fi uimit sa vezi ce efecte ies dintr-o fata de 5-10$.
          Blade DHS PG 2
          FH: DHS Hurricane 3
          BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

dhs hurricane neo III
            FH: GoldArc 8, 2.1
            STIGA XU XIN
            BH: XIOM VEGA SPO 2.0

Comentariu

Procesare...
            X