ma gandeam sa nu cumpar un adeziv de la comercianti.ceva gen picatura si alte prostii credeti ca ar merge?am vazut intr-un topic ca cineva spunea de "moment".nu stiu daca glumea sau ba.daca exista asa ceva va rog sa-mi spuneti.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
pot lipi si cu alteva fetele?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Daca tot vorbim de teorii de lipire, eu ma gandeam sa iau niste prenadez (care in fond e tot un speed glue doar ca mult mai gros ) si sa mai bag niste toluen in el sa il diluez...si ma gandesc ca va iesi exact un speed-glue mai mult sau mai putin clasic. Ce ziceti de ideea asta?--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
-
ooo...te credeam om serios...eu zic ca daca mai punem 2 albusuri de ou si o lingura de faina o brevetam si la anu"luam titlul olimpic
...azi iar m-am scremut cu speedglue-ul...am urmat sfatul lui grasomega si a mers mai bine insa ma scoate din sarite partea de jos a fetei pe care mi-e cam greu s-o presez...
tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
-
Postat în original de bubu ruz Vezi postooo...te credeam om serios..........
Acuma serios vorbind...treaba cu prenadezul diluat chiar ar trebui sa mearga. Cand o sa reusesc sa fac rost de niste prenadez si toluen o sa fac testul.--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
-
orice lucru nou si ulterior de mare folos a fost privit la inceput cu neincredere......am gasit solutia pt.mine...carligele de rufe ale neveste-mii...
la cat au costat nu cred ca-s donic, asa ca sper sa tina pana dimineata...
tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Comentariu