neagra +rosie,157x150,jucate aprox 3 luni,de 2-3 ori pe saptamana,100 ron fiecare,transport inclus cu posta romana
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand 2 fete BTY Tenergy 05
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
mai aveti fetele tenergy neagra? dk da sunt interesat sa cumpar dar ceva poze cu fata si buretele , de cat este buretele se poate?????
Comentariu
Ultima editare de jhon; 20.mar.2011, 18:58.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
nu te supara... tu vrei sa vinzi tenergy??? te-am rugat sa pui niste poze cu fata SI BURETELE, te rog inca o data pune te rog poze cu buretele .... este partea cu care nu se da in bila), ce marime are buretele,( 1,9 sau 2,1 sau max )vezi ca pe burete scrie ceva acolo.deci dk se poate pune te rog niste poze cu BURETELE. cand vrei sa vinzi pune cat mai multe poze ... clare , cu amandoua parti ale feței, altfel se interpreteaza ca vrei sa ascunzi ceva defectiuni.
Comentariu
Fetele au grosimea de 2,1,voi pune maine poze si cu buretele,oricum eu le-am lipit cu folii dublu adezive,deci nu au nicio ciupitura.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
preturile sunt fixeNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
ITI CUMPAR fata neagra tenergy dk pui poze cu buretele.
---------- Post added 21-Mar-2011 at 18:20 ----------
inca astept poze cu buretele.=) VREAU SA CUMPAR!!!!!!!!!! pe bune tu nu vrei sa vinzi sau .... nu te prea inteleg.). AM BANI!!!! VREAU SA CUMPAR=)
---------- Post added 21-Mar-2011 at 18:22 ----------
fa o poza cu metru pe fata tenergy neagra te rog si pune una si cu buretele si sigur ti-o cumpar, hai te rog frumos doar o poza, una singura macarUltima editare de nicuHD; 21.mar.2011, 20:28.
Comentariu
Ambele fete rezervate pana vineriNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
mda ((
---------- Post added 22-Mar-2011 at 09:34 ----------
mda.... cu toate ca am fost primul care am vrut sa le cumpar, daca va amintiti nu ati pus poze pana nu v-am cerut eu, deci nu erau vandute ... eh ce sa-i faci e greu cu criza asta sa mai fii si corect
Comentariu
Domnule HD,pe MP nu ati fost primul,iar persoana careia i-am rezervat fetele nu a fost atat de pretentioasa si,in plus ,le vrea pe amandoua, fara sa mai fac vreo sedinta foto,ca nu vand o casa.Cat despre corectitudine,ma indoiesc sincer ca exista cineva pe acest forum care sa fie nemultumit de colaborarea cu mine, unora chiar le- am trimis diverse articole si, abia dupa ce le-au primit si le-au vazut mi-au trimis banii.In plus,pana nu ati vazut ca mai sunt si altii interesati,nu mi-ati confirmat ca doriti sa le cumparati ci doar ati vrut sa vedeti poze.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
MDA cand vrei sa vinzi un obiect dai detalii (dk il ai bineinteles) cat mai multe, uitativa cum se posteaza un anunt , am postat eu unul cu vand fete sriver fx, nu a fost vorba de vanzarea unei case ci doar o rugaminte de a posta o bucata poza cu fata si o bucata poza cu buretele, vai de mine cate pretentii am avut, imi cer scuze pentru asa de multe pretentii, cititi va rog regulamentul cand se doreste a pune in vanzare un produs nu eu am pretentii dar asa spun baietii de pe forum.
imi cer scuze inca o data pentru politetea si indrazneala de a cere doar doua foto(Traim in Romania si de asta merge asa de rau)
Comentariu
Multumesc pentru calificativul negativ pe care mi l-ati dat in mod gratuit!Va rog de acum inainte sa nu mai participati la nicio oferta de a mea.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
Daca totusi nu se vinde si anuntul are pret la bucata fara preferinte de pereche.
Cat costa perechea cu transport inclus ?
Foliile adezive se mai pot folosi? sunt incluse in pret?
Comentariu
perechea 200 cu transport inclus posta romana;foliile adezive raman pe lemn.Avantajul la folii este ca fetele se desprind usor si buretele ramane intact,ca nou,si,in plus,poti lipi alte fete la fel de usor.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
Ciudat eu aici am citit http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...-dublu-adezive exact invers adica folia ramane pe fete si buretele e foarte greu de curatat.
Ce folii adezive ai si cum a ramas buretele ?
Daca raman de vanzare va rog poza cu buretele si eventual poate cumpar si foliile daca nu raman pe lemn.Ultima editare de D.D.; 23.mar.2011, 16:36.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:47.Procesare...X
Comentariu