Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bine v-am gasit!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Bine v-am gasit!

    Dragi forumisti de pretutindeni! Ma bucur sa constat ca aici este o lume frumoasa, patimasa, civilizata si inteligenta!
    Sunt din Constanța, am o gasca de 4-5 amatori cu care batem binisor celuloidul (se face liniste in sali cand ne apucam noi cu contrele de incalzire, dar sigur traiti si voi des sentimentul asta!) si sper sa mai gasim jucatori cu care sa ne infruntam. Aviz constantenilor, manusa a fost aruncata! Deasemeni pt cei care vor vizita litoralul la vara!
    Am aflat multe lucruri noi aici si sper sa mai dezbatem si alte subiecte.
    Am observat ca mai toata lumea e preocupata de propriul stil de joc, lemne, fețe, lovituri, antrenamente, cutii, teme, roboti. Sunt aspecte f. importante, dar nu am vazut o preocupare si pentru descoperirea punctelor slabe ale adversarilor sau contracararea prin tehnici adecvate a jocului (punctelor forte) adversarilor.
    Asta fiind spuse grosso-modo, sper sa mai despicam firul in 4 pe aceasta tema...
    Toate cele bune!

    PS pt Valentin-scuze pt nerabdarea manifestata in mail...
    pt constantean- lasa un tel. sa ne intalnim(dar nu la feleac, ca sunt mese slabe si nu e nici loc)
    Xiom -Mitzutani - Xiom

  • #2
    Si noi ne bucuram ca va alaturati. Asteptam cu nerabdare sa deschideti topicuri noi, in sectiunile corespunzatoare in care, asa cum a-ti spus, "sa despicam firul" si sa mai invatam cu totii cate ceva. Zile bune
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

    Comentariu


    • #3
      Daca v-a intereseaza sa intrati intr-un circuit pentru amatori si daca da aveti posibilitatea ori sa participati si/sau sa organizati turnee contactati-ma sa discutam la 0723605965.

      Daca aveti o sala pe acolo prin Constanța cu 5-6 mese care e disponibila am putea face o saptamana de cantonament+antrenament+concurs la mare. Ce ziceti?

      Comentariu


      • #4
        am fi interesati sa participam la un turneu de amatori, sa vedem cam pe unde ne situam!... noi aici jucam de doua ori pe saptamana intr-o sala buna, mese de competitie, dar doar cu aprobarea "directiunii" clubului respectiv. Altfel, cand nu se poate acolo, mergem la sala "empire" care are spatiu la mese, dar sunt mese din comert, iar inaltimea lasa de dorit... O sa incercam captam atentia d-lui Viorel Filimon si cu ajutorul dansului sa facem rost de sala in vederea organizarii unui concurs de amatori la c-ta.
        Cunosc si doi arbitrii cu care si joc dealtfel...
        Mai vb!
        Xiom -Mitzutani - Xiom

        Comentariu

        Procesare...
        X