Cumpar lemn Butterfly Balsa Carbo X5 ST si fete Butterfly in stare buna. Fete Shriver, Tackiness Drive, Tackiness Chop. Lemnul numai cu maner drept ST, in stare buna. Eventual cumpar si lemn Donic cu maner drept, cat mai usor si cu carbon de preferinta. Daca optez pentru Donic (in cazul in care nu gasesc Butterfly) cumpar fete Vario Big Slam, Barracuda, Coppa. 2.0 grosime.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar lemn Butterfly Balsa Carbo X5 ST si fete Butterfly in stare buna.
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Cumpar lemn Butterfly Balsa Carbo X5 ST si fete Butterfly in stare buna.
DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
BH: DONIC ALLIGATOR DEF
FH: DONIC ALLIGATOR ANTITaguri: Nimic
Da, mersi. astept un raspuns de la dl Tibi pentru Donic. Sa vad ce oferta imi face. Daca nu rezolv te sun. Sunt noi cele pe care le vinzi?DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
FH: DONIC ALLIGATOR ANTI
Comentariu
Daca doresti Sriver G3 FX negru cu tehnologia HIGH TENSION second am eu.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Tackiness Chop de 1.9 rosie 40 ron am eu second in stare buna sau chiar paleta din semnatura lemnul este nou jucat foarte putin iar fetele in stare foarte buna 300 ron completa.Ultima editare de petre poli; 23.mar.2011, 22:09.Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
Am comandat astazi de la dl. Tibi o paleta noua. Lemn DONIC WALDNER SENSO CARBON ST, fete DONIC VARIO BIG SLAM si DONIC COPPA JO. Maine o primesc. Abia astept sa o vad si sa joc cu ea. Efortul financiar e mai mare dar este paleta noua si mi-am putut alege fetele sfatuit de dl. Tibi. O sa revin la sectiunea Echipament cu impresii dupa joc.DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
FH: DONIC ALLIGATOR ANTI
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:13.Procesare...X
Comentariu