Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CINE MERGE LA IDM SAMBATA SAU DUMINICA ? ( 10 - 11.02.2007 )

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CINE MERGE LA IDM SAMBATA SAU DUMINICA ? ( 10 - 11.02.2007 )

Fratilor!
    Am vrut sa dau cu noua paleta. ( stiti ce inseamna asta ). Aveam pulsul marit, aritmie, mancarici, veneam de la un drum de 580 km si ...... am fost la Miramar in speranta ca gasesc pe cineva cu care sa joc. NIMENI .
    Fusesera marti si acum batea vantul. Am facut prostia sa uit sa cer niste tel. Acolo este un grup de baieti de treaba care au avut rabdare si intelegere la chjflele pe care le mai dau. ( 20 ani pauza !!! ). Am plecat cu un nod in gat. Sunt in sevraj ( am nevoie urgenta de o doza de tenis de masă ).

In concluzie : ma intereseaza foarte tare cine merge la joaca sambata sau duminica si unde.
    Ma gandeam la IDM.
    Daca mergeti ,va rog sa faceti efortul de a da un raspuns la aceasta propunere.
    CINE, CAND, UNDE, ORA SI EVENTUAL TEL.
    Astept cu nerabdare.
    Toate bune.
    VET
    Blade : TIBHAR - HINOKI H-1-9
    FH : TIBHAR - NIMBUS MAX
    BH : TIBHAR - NIMBUS MAX

Re: CINE MERGE LA IDM SAMBATA SAU DUMINICA ? ( 10 - 11.02.20

Postat în original de POLI
    Fratilor!
    Am vrut sa dau cu noua paleta. ( stiti ce inseamna asta ). Aveam pulsul marit, aritmie, mancarici, veneam de la un drum de 580 km si ...... am fost la Miramar in speranta ca gasesc pe cineva cu care sa joc. NIMENI .
    Fusesera marti si acum batea vantul. Am facut prostia sa uit sa cer niste tel. Acolo este un grup de baieti de treaba care au avut rabdare si intelegere la chjflele pe care le mai dau. ( 20 ani pauza !!! ). Am plecat cu un nod in gat. Sunt in sevraj ( am nevoie urgenta de o doza de tenis de masă ).
    In concluzie : ma intereseaza foarte tare cine merge la joaca sambata sau duminica si unde.
    Ma gandeam la IDM.
    Daca mergeti ,va rog sa faceti efortul de a da un raspuns la aceasta propunere.
    CINE, CAND, UNDE, ORA SI EVENTUAL TEL.
    Astept cu nerabdare.
    Toate bune.
    uite noteaza si numarul meu: 0722333664; 0722531421

poti sa ma suni cand mai vrei sa vii, oricum du-te diseara ca se aduna cativa, eu nu cred ca ajung,

ms

Comentariu

Ma bag si eu la idm nuami spuneti cand mergeti.

Comentariu

...si in final s-a materializat intalnirea sau a ramas doar proiect? Va mai adunati? Ca uite, ar mai fi si altii interesati de parteneri de joc

Eu trec prin Club IDM saptamanal in scopul iesirii din sevraj (apropo de descrierea foarte plastica a lui Poli) - poate legam ceva.
        Blade: Andro Super Core Carbon Light ca fulgu' dar OFF
        FH: Sriver FX PowerSponge 2.2 black
        BH: Sriver FX PowerSponge 2.2 black
        I'm back in black

Comentariu

Evident ca nu.
          Eu m-am obisnuit la Miramar, si cu locul si cu gasca de acolo.
          Este adevarat ca se poate mai bine in privinta locului dar..... asta e .
          VET
          Blade : TIBHAR - HINOKI H-1-9
          FH : TIBHAR - NIMBUS MAX
          BH : TIBHAR - NIMBUS MAX

Comentariu

Procesare...
          X