Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pasul de la ALL+ la OFF-

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Pasul de la ALL+ la OFF-

Salut, meseriasilor!

Joc de 5 ani cu ALL+, inca nu ma descurc sa topspinez, dar sunt hotarat sa-l exersez si m-am gandit sa trec pe OFF-, Primorac... Da cineva cu astfel de lemn? Stiu ca este model mai vechi, dar aud ca inca e "la moda", iubit de multi jucatori sau amatori. Ce fete ar merge pe care sa le imblanzesc mai usor, dar care sa ma si ajute? Ce ziceti de un DSH Hurricane 3? sunt prea puternice pt inceput? Sugestii?...

Multam fain!
    Xiom -Mitzutani - Xiom

Eu joc cu acest lemn...Pana acum vreo 3 luni jucam cu o Stiga luata din Metro (e drept ca scria ca e de 4 stele). Mi-a schimbat mult jocul si odata cu ea am reusit sa dau niste topspinuri bunicele.Asta pana cand am dat cu o paleta profi si totul s-a naruit.Am vandut paleta instant si am luat un Primorac Off- cu fete Sriver.Mai am un singur musteriu care a ramas cumva nebatut, in rest...N-am jucat suficient de mult cu un Off sau Off+, insa noua paleta raspunde f bine.Topspinul intra mult mai bine si mai constant, trag mult mai bine...intr-un cuvant e ok, desi cred ca o sa incerc ceva si mai ofensiv destul de curand.Cam asta e parerea mea...
    Schlager Carbon Off +
    FH: Xiom Vega Elite Max
    BH: Xiom Vega Europe Max

Comentariu

Multumesc, Horia!
      Abia astept lemnul(comanda) si cred ca o sa merg si eu pe sriver fx pt inceput... cred ca 2,1mm ar fi ok ... tu ce grosime folosesti?
      Week-end placut!
      Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Postat în original de george, c-ta
        Multumesc, Horia!
        Abia astept lemnul(comanda) si cred ca o sa merg si eu pe sriver fx pt inceput... cred ca 2,1mm ar fi ok ... tu ce grosime folosesti?
        Week-end placut!
        Exact 2,1 mm
        Schlager Carbon Off +

Comentariu

Postat în original de george, c-ta
          Multumesc, Horia!
          Week-end placut!
          Daca ai bani si iti permiti sa schimbi mai multe fețe e ok , dar altfel poti incerca sa treci direct la altceva mai ofensiv - in cateva saptamani te obisnuiesti
          Blade DHS PG 2
          FH: DHS Hurricane 3
          BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

vali

multumesc, Vali!

o sa incerc sa o iau treptat totusi! Oricum, am dat aseara cu Primorac si a mers super!!
            cele bune!
            Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Vali, ai dreptate!

Oameni buni!!
              Un coleg de joaca si-a achizitionat de curand un kreanga aeros cu fete noi bryce.
              Desi mie mi-era teama de greaua incercare de trecere de la all+ la off-, am dat si eu cu aerosul si cu bryce si ... MINUNE, lumeeee! Aveam mai mult control si (bineinteles) mai mult spin cu aeros-ul... mi-era ca o sa dau numai prin pereti, dar parca juca singura...
              MARE DREPTATE AI VALI... am pierdut atatia ani stand cu all+ iar acum ard de nerebdare sa-mi achizitionez un off+ !! parca si topspinul intra mai usor cu acest "weapon" !!
              Cele bune tuturor!!
              Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Ce ma sfatuiti sa-mi iau pt ca vreau sa-mi schimb paleta
                PRIMORAC CARBON OFF+ sau
                SCHLAGER CARBON OFF+
                Schlager Carbon Off +

Comentariu

Niciunul....mi se par lemne pretentioase...pentru jucatori cu cativa ani de antrenament cu materiale profesioniste.

Mai sunt cateva lemne ofensive off+..... eu am dat de exemplu cu Nittaku septear (sau ceva de genul) si mi-a placut.

Comentariu

Postat în original de horia
                    Ce ma sfatuiti sa-mi iau pt ca vreau sa-mi schimb paleta
                    PRIMORAC CARBON OFF+ sau
                    SCHLAGER CARBON OFF+
                    Da cu banul Ia-l pe cel cu cel mai mare control.
                    Blade DHS PG 2

Comentariu

Postat în original de elefantel_roz
                      Niciunul....mi se par lemne pretentioase...pentru jucatori cu cativa ani de antrenament cu materiale profesioniste.
                      Eu mi-am luat Mazunov ( ca era mai ieftin ) si pot zice ca m-am acomodat cu el , desi in viata mea nu mai jucasem cu scule profi .
                      Blade DHS PG 2

Comentariu

Din contra , jucand cu scule cat mai pretentioase trebuie sa iti ajustezi stilul si sa inveti sa joci pentru ca o asemenea scula nu te iarta daca dai cioace sau pui numai mingea pe masa - incet , incet inveti sa dai topspin corect si sa iti ridici nivelul. Parerea mea este ca asa inveti cel mai repede sa joci ca lumea desi esti un pic frustrat la inceput, si sa renunti la anumite obiceiuri rele pe care ti le permite un echipament cu mare control.
                        Blade DHS PG 2

Comentariu

Mi-am luat Schlager OFF+ si pot spune ca e cu adevarat o paleta bestiala.Diferenta dintre Primorac OFF- si aceasta este intr-adevar MARE.Ca sa n-o mai lungesc, este o paleta care mi se potriveste ca o manusa.Am dat cu ea si deja m-a impresionat.E mult mai rapida si la tras se simte tare de tot.Cred ca o vreme o sa raman la asta, desi am fost la Buzău si am vazut cum arata un Kreanga Aeros...Cine stie, poate mai tarziu...
                          Schlager Carbon Off +

Comentariu

Din cate cunosc, Primorac OFF+ sare mult, e pentru cei care au abilitati sa o manuiasca; am dat cu Aerosul OFF+ (fete bryce-2,1) si chiar daca o simti puternica, poti sa o stapanesti si are si un control formidabil... abia astept sa mi-o achizitionez!
                            cele bune!
                            Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Vreau viteza si mai mare...Daca imi pun Bryce se pare ca o pot obtine.Daca cineva mai are combinatia Schlager Off+ si fete Bryce il rog sa-mi impartaseasca impresiile...
                              Schlager Carbon Off +

Comentariu

Daca iti pui Bryce pe Schlager Carbon inseamna ca ai atins un nivel de joc foarte ridicat, dar ma indoiesc, asa ca mai bine nu sari calul si ia-ti ceva pe masura, nu te duce direct la ?Ferrari? , ai timp sa evoluezi. Sa ma ierti daca nu ti-am apreciat corect nivelul de joc, poate tu chiar joci foarte bine, dar eu am facut doar o speculatie.

Comentariu

Procesare...
                                X