Deschid acest topic pentru a posta in el NUMAI anunturi cu fețe de vanzare. De asemeni am rugamintea ca cel ce pune un anunt aici, sa-si EDITEZE postul si sa scrie in momentul in care fața in cauza a fost vanduta.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
V?NZ?RI FE?E
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Ooo bun!
Vand fețe:
-Yasaka Visco de 1.5 mm rosie, netaiata, in ambalaj original. Pret 80 RON.
-RITC Friendship 729 FX, 2mm, neagra, netaiata,in ambalaj original. Pret 45 RON
-Yasaka Mark V 30*, 2mm, rosie, taiata, cu primare,like new. Pret 60 RON
-Butterfly Tackifire C, 2.1mm rosie, taiata, putin "atinsa" la varf dar in stare foarte buna. Cu primare. Pret 60 RON= Vandut
-Butterfly Tackifire D, 2.1mm neagra, taiata, like new. Pret 60RON
-Andro Plasma 430 Max rosie, netaiata, in amabalaj original, contine si folie de protectie, pret 110 RON.
-Andro Plasma 430 Max neagra, netaiata, in amabalaj original, contine si folie de protectie, pret 110 RON.
Astept pe mp.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Poti sa dai si tu niste preturi ca sa stim daca merita sa te contactam ?Blade : Nitakku Septear (OFF)
FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Comentariu
Modificare
Lemnul nu are cum sa fie sigilat, decat nejucat..., adica nou.
Lemnul e Butterfly Kreanga Carbon.
Bafta la vanzareLemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Comentariu
Vand doua fețe Andro Plasma 430, max, rosu si negru, patrate, in ambalaj original, nedesfacut. Pret: 220 RON. Astept PM.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Salutare, Visco! Vad ca ai trecut pe Bryce FX P.S. M-am gandit si eu la varianta asta acum o luna. Cam cum se comporta fata de Plasma 430 si 380?
P.S. Ai avut dreptate cu calitatea lipirii a "meseriasilor" de la Dandoy. Nu stiam de ce sare mingea din Plasmele mele din ce in ce mai ciudat si sunetul era tot mai pleostit; azi aproape ca s-au dezlipit singure. Se tineau mai mult de banda laterala de protectie. Acum imi caut lipici Basic si nu prea gasesc.Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
Comentariu
Postat în original de BogdyAcum imi caut lipici Basic si nu prea gasesc.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Postat în original de BogdySalutare, Visco! Vad ca ai trecut pe Bryce FX P.S. M-am gandit si eu la varianta asta acum o luna. Cam cum se comporta fata de Plasma 430 si 380?
P.S. Ai avut dreptate cu calitatea lipirii a "meseriasilor" de la Dandoy. Nu stiam de ce sare mingea din Plasmele mele din ce in ce mai ciudat si sunetul era tot mai pleostit; azi aproape ca s-au dezlipit singure. Se tineau mai mult de banda laterala de protectie. Acum imi caut lipici Basic si nu prea gasesc.
Referitor la intrebare: Eu am folosit toata gama de Plasma, 380, 430 si 470. Toate sunt minunate. 380 sunt soft si elastice si au control foarte bun. Cand dai topspin se aude acel "click" specific fețelor date cu Speed glue. 430 au efect bun si cand dai soft spin si cand dai hard spin. 470 au un control bun si ele cu toate ca duritatea buretelui este mai mare. Pe acestea din urma, daca ar fi sa le compar cu Bryce FX PS as spune ca au control mai bun si sar diferit. Cu Bryce este foarte greu sa tai (backspin) la inaltime mica. Mingia tinde sa ia o traiectorie inalta si trebuie sa umbli la tehnica. Nu poti sa "plasezi" mingiile asa cum face un Allrounder adevarat. Trebuie sa dai topspin sau sa le plesnesti pe majoritatea ca pentru asta-s facute. Cu Andro Plasma 470 inca merge jocul ALL in mare viteza. Dintre toate, cel mai mult, mie-mi plac tot Plasma 380.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
VINZARI FETE
Visco, ti-am facut o propunere pentru TACKIFIRE C, PE MP.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Pretul este corect ?
Daca fetele sunt noi, adica nefolosite, sigur le cumpăr la pretul de 20 RON bucata, iar daca le poti trimite platesc eu si coletul prin ramburs.
Comentariu
Postat în original de katyacsiniaVind Yasaka Mark V rosie 2.0mm 20 ron
Yasaka Mark V neagra 2.0mm 20ronBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
boboc- 23.feb.2007
- 5
- București
- 1024
Likes given: 0Likes received: 0
Re: vanzari lemne
Postat în original de BUTNARASU IRINA[lemn creanga carbon sigilat 129 eurvind lemn creanga carbon sigilat 129euro.
Comentariu
boboc- 23.feb.2007
- 5
- București
- 1024
Likes given: 0Likes received: 0
Re: vanzari lemne
Postat în original de BUTNARASU IRINA[lemn creanga carbon sigilat 129 eurvind lemn creanga carbon sigilat 129euro.
Comentariu
...cu fata rosie am jucat odata la concursul de la Iași,iar cu fata neagra de la inceputul anului.
Tenis de masa
http://community.webshots.com/user/katyacsiniaMizutani SZLC
Dignics 05
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1101
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 18
Vand:
2 fete Andro Plasma 380 (cu efect incorporat).fetele sunt in stare buna
pret: 140 Ron perechea! (pret dandoy-sports 118 ron/fata)
Comentariu
Vand lemn PETR KORBEL MAGIC HAND - 100 ron ( am jucat cu el doar 1 luna) stare bunaBLADE: DR. NEUBAUER TITAN
FH: TENERGY 64 2.1
BH: GIANT DRAGON - METEORITE
Comentariu
vinzari fete
Cumpar fața TACHIFIRE C 2.1 neagra, noua sau foarte putin jucata.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:34.Procesare...X
Comentariu