Pentru Dl. Ciprian: Welcome to the dark side of the Force
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
V?NZ?RI FE?E
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
Postat în original de bogdan nituAi mai jucat cu materiale gen "superanti" sau zimti de atac?TB ALC/05FX
Comentariu
In acest caz iti va fi foarte dificil o perioada. Sfatul meu este sa renunti la meciuri pentru a nu invata prost miscarea cu noua fata si sa te axezi mult pe teme de antrenament. In meciuri urmaresti sa castigi puncte si din aceasta cauza pierzi mult la capitolul tehnica. Daca intampini dificultati si crezi ca te-as putea ajuta cu vreun sfat nu ezita sa ma intrebi. BaftaBLADE: DR. NEUBAUER TITAN
FH: TENERGY 64 2.1
BH: GIANT DRAGON - METEORITE
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Salutare
De unde pot sa cumpar si eu doua fete Andro Plasma???? cine ma poate ajuta???Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Tackiness C Negru 1.9 jucat aprox o luna 60RON [VANDUT]M. Maze FL
FH:Roundell Soft 1.9
BH: Tenergy 80 1.9
Comentariu
boboc- 26.apr.2006
- 81
- Câmpulung Moldovenesc
- 1024
Likes given: 0Likes received: 0
Cumpar fete paleta orice tip cat mai ieftine noi sau uzateBlade: Grubba All+ FH:Bryce Fx:2.1 BH:Super Anti:1.9
Comentariu
Super Anti jucat de 4-5 ori , negru de 1.9, 50 RONM. Maze FL
Comentariu
fete pentru spin maxim
Am un Schlager carbon offensive + cu fete sriver fx...Pe una din fete am reusit sa o rup intr-un colt de masa. Pe drive vreau ceva cu mult spin.Am inteles ca din gama Tackiness ar trebui sa incerc.Cine a incercat asa ceva sa ma indrume si pe mine putin.
MultumescSchlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Re: fete pentru spin maxim
Postat în original de horiaAm un Schlager carbon offensive + cu fete sriver fx...Pe una din fete am reusit sa o rup intr-un colt de masa. Pe drive vreau ceva cu mult spin.Am inteles ca din gama Tackiness ar trebui sa incerc.Cine a incercat asa ceva sa ma indrume si pe mine putin.
Multumesc
Tackiness C in schimb e mai mult pentru aparare dar eu am folosit-o si pe drive.Are control f mare.E mai buna in schimb pe backhand daca joci mai mult pasiv cu mingi taiate.
Comentariu
Re: fete pentru spin maxim
Postat în original de horiaAm un Schlager carbon offensive + cu fete sriver fx...Pe una din fete am reusit sa o rup intr-un colt de masa. Pe drive vreau ceva cu mult spin.Am inteles ca din gama Tackiness ar trebui sa incerc.Cine a incercat asa ceva sa ma indrume si pe mine putin.
MultumescM. Maze FL
Comentariu
Eu joc cu Tackiness C. Are un topsheet foarte moale si un burete moale. E lenta, are spin si control mare. Practic pot sa fac aparare cu Clipper-ul . Eu joc cu taiate cu ea pe rever si mai trag dar foarte rar.Blade: Joola Chen Weixing
FH : Donic Sonex JP Gold
BH : Feint Long II
Comentariu
Saluuut! Vad ca ai un Solcion pe FH. Te rog f mult sa-mi spui si mie daca merita banii. Cum ai putea sa mi-o caracterizezi? Multmesc, Visco.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
spin
horia,incearca ceva de la nittaku,ex.hammond pro alpha....am probat aceste fete pe un boll tricarbon....sunt superTB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Comentariu
vezi un Globe 999 ... http://oneofakindtrading.com.au/Shop/pr ... ucts_id=82Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Saluuut! Vad ca ai un Solcion pe FH. Te rog f mult sa-mi spui si mie daca merita banii. Cum ai putea sa mi-o caracterizezi? Multmesc, Visco.
http://www.tabletennis.gr/forum/forum_p ... PN=0&TPN=1
75 de lei la buzau.Blade: Joola Chen Weixing
Comentariu
Postat în original de cgiuguSalut. Fata e moale,cam ca si Tackiness C dar cu topsheetul ceva mai tare. Mi se pare controlabila. Banuiesc ca e numa buna pt topspinuri. La chopuri nu prea mere, la pushuri scurte e ok. Nu am jucat cu alte fete din categoria asta ca sa stiu sa o compar. Dar vezi pe aici:
http://www.tabletennis.gr/forum/forum_p ... PN=0&TPN=1
75 de lei la buzau.
Avand in vedere cat e pe internet chiar si la reprezentanta oficiala din japonia de la bty pretul pare ciudat. Ai cumva o oferta recenta. Nu ma tenteaza fețele de la ei pt ca nu ma simt sigur de ele. In schimb la solutii de curatat si alte accesorii e okay. Merci!M. Maze FL
Comentariu
Cei de la Buzău au mai avut asa preturi mici - probabil ceva promotii. Am luat eu niste Cermeturi la 570 de mii si prost am fost ca le-am dat :P . Merg Cermeturi si acum de vis la prietenul caruia le-am vandut...Blade DHS PG 2
Comentariu
Avand in vedere cat e pe internet chiar si la reprezentanta oficiala din japonia de la bty pretul pare ciudat. Ai cumva o oferta recenta. Nu ma tenteaza fețele de la ei pt ca nu ma simt sigur de ele. In schimb la solutii de curatat si alte accesorii e okay. Merci!
Poate citesc cei de la Buzău pe aici si maresc preturile...Blade: Joola Chen Weixing
Comentariu
Postat în original de cgiuguSi mie mi s-a parut ciudat pretul. Cand am primit fata ma tot uitam pe ambalaj sa vad in comparatie cu tackinessu, daca nu cumva era ceva contrafacut . Am o oferta din 1 iunie. Din 1 septembrie au zis ca aduc chestii in stoc, cred ca o sa apara o oferta noua.
Poate citesc cei de la Buzău pe aici si maresc preturile...
Btw. am niste fețe pentru aparatori noi.
Butterfly Feint Long AG, 1.3mm, neagra: 110RON (iarba cu High-Tension pentru joc offensiv) mai multe detalii AICI
Butterfly Feint long III, 1.1mm, rosie : 90 RON
TSP BAMBOO CURL P-1 SOFT, 1.0-1.3, neagra: 95 RON
Donic Piranja Forumula, 1.3mm, rosie: 110RON
Si oleaca off topic: Kong LingHui Special e tareeeM. Maze FL
Comentariu
Postat în original de slizzelA.. am luat un lemn de la ei si e made in china toata ziuaBlade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de slizzelPostat în original de cgiuguSi mie mi s-a parut ciudat pretul. Cand am primit fata ma tot uitam pe ambalaj sa vad in comparatie cu tackinessu, daca nu cumva era ceva contrafacut . Am o oferta din 1 iunie. Din 1 septembrie au zis ca aduc chestii in stoc, cred ca o sa apara o oferta noua.
Poate citesc cei de la Buzău pe aici si maresc preturile...
Btw. am niste fețe pentru aparatori noi.
Butterfly Feint Long AG, 1.3mm, neagra: 110RON (iarba cu High-Tension pentru joc offensiv) mai multe detalii AICI
Butterfly Feint long III, 1.1mm, rosie : 90 RON
TSP BAMBOO CURL P-1 SOFT, 1.0-1.3, neagra: 95 RON
Donic Piranja Forumula, 1.3mm, rosie: 110RON
Si oleaca off topic: Kong LingHui Special e tareeeLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:02.Procesare...X
Comentariu