mi-am luat solcion pana la urma.Vanzatoarea de acolo m-a convins.Sper sa fi facut o alegere corecta.Abia astept sa vad cum se comporta in comparati cu Sriver Fx.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
V?NZ?RI FE?E
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de slizzelPostat în original de VISCOMai fi cuminteLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de horiami-am luat solcion pana la urma.Vanzatoarea de acolo m-a convins.Sper sa fi facut o alegere corecta.Abia astept sa vad cum se comporta in comparati cu Sriver Fx.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOPostat în original de horiami-am luat solcion pana la urma.Vanzatoarea de acolo m-a convins.Sper sa fi facut o alegere corecta.Abia astept sa vad cum se comporta in comparati cu Sriver Fx.
Parca sunt blestemat.Pe o minge f scurta am incercat un tras .A intrat ca din tun, insa am atins paleta de masa.Ideea e ca am rupt-o si pe asta.Am pus putin lipici si se pare ca o sa mai trag de ea putin. Dupa 3 ture de tenis de cate 3 ore fiecare mi se pare super.E mult peste Sriver fx, e mai controlabila, topspinul intra mult mai bine si mai corect si daca pun contre, se duc peste adversar cu f mult efect.Desi e mai rapida decat Sriver fx, am totusi mult mai mult control pe ea.Imi place mult si cred ca o sa renunt cat de curand la Sriver Fx.Ma tenteaza un tackiness Special soft pe Bh si sa raman cu Solcion pe Fh.Schlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Comentariu
Postat în original de horiaE mult peste Sriver fx, e mai controlabila, topspinul intra mult mai bine si mai corect si daca pun contre, se duc peste adversar cu f mult efect.Desi e mai rapida decat Sriver fx, am totusi mult mai mult control pe ea.M. Maze FL
FH:Roundell Soft 1.9
BH: Tenergy 80 1.9
Comentariu
vanzari fete
Vand ANDRO Zenith G 2.1 rosu+negru jucate cam 6 luni, 50 ron/perechea sau separat 30/bucLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Maiculitza, dar esti perseverent tare! Ai pus intrebarea in toate topicurile pe care le-ai intalnit in cale. Vezi ca ti-am raspuns pe cateva din ele.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de triumphvand feint long II rosie de 1.1= 40 lei sau la schimb cu un sriver FX negru
(suntem cam pe invers!!!)Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1173
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Vand doua fete Sriver fx max negre una jucata dar inca buna si una aproape noua(jucata de 4 5 ori)!!!
Pret 75 RONPrimorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
vand fețe
de vanzare urmatoarele fețe:...
Dawei Inspirit 2.1 negru 25ron (jucata vreo 3 luni) VANDUT
Dawei Inspirit 2.2 rosu 35ron (este taiata dar nu a fost jucata niciodata) VANDUT
Bty Bryce FX 1.9 rosu (jucat 2 luni...stare f buna, a fost jucata putine ore, nu are nici un fel d pata sau forma d uzura p cauciuc) 55ron
Bty Flextra 1.9 negru PATRATA...40ron retras...
Tibhar torpedo Soft 2.0 rosu (jucat d 3-4 ori,arata impecabil) 70ron
ma puteti gasi la IDM in fiecare sambata d la 9 la 13... si f posibil joi d la 10 dim dar nu garantez...
o sa incerc sa incarc poze cat mai curandLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
patrate , preturi bunePalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
eu zic k am facut reduceri substantiale fața d pretul d magazin.... astept mesaj privat d la cei interesatiLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Am si din cele jukate... dar ...Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
vand o pereche de Donic Vario jucate de 4-5 ori, pret 40 ron bucata. Cine este interesat - PM. sunt din Bucureștim, ne putem intalni in w-end.
Multumesc,
Comentariu
Yasaka Mark V GPS 2.1 (rosu)
Yasaka Mark V 1.9 (negru)
In stare foarte buna amandoua, jucate cam 3 luni dar nu foarte des.....
Pret:50 RON
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:30.Procesare...X
Comentariu