vand cu 90 lei sau schimb paleta din semnatura fiindca e prea rapida pt.stilul meu
Tulpe 703
Friendship 729 Tackspeed / Palio CK531A
paleta arata f.bine, e jucata de 2 luni si ceva,max 4 ore pe saptamana...fata palio e luata sapt.trecuta....lemnul l-am lacuit si are o mica ciupitura pe cantul de sus ( zic asta asa ca sa ma aflu in treaba ca n-are nici o legatura cu jocul...)...
e o paleta cu care ma apar agresiv si atac decisiv cand am posibilitatea ( topspin,smash)...pune mari probleme adversarului mai ales choppul de pe fh,desi uneori iese din teren
la schimb accept fete def,preferabil negre (152x160 ) gen xiom yanus,gambler reflectoid,friendship sky wing,Butterfly Tackiness Chop,donic akkadi taichi...
as prefera vanzare sau schimb in iasi...ca nu prea ma pricep la pus pachete...
as mai putea adauga iarba friendship 755 faster (20 ron)
---------- Post added 22-Mar-2011 at 19:15 ----------
mai adaug si o fata neagra ,1,5 mm friendship 802-40 taiata 152X160...la fel, prea rapida pt mine...40 ron
---------- Post added 22-Mar-2011 at 19:33 ----------
paleta si fata faster sunt rezervate...a mai ramas fr.802-40
Tulpe 703
Friendship 729 Tackspeed / Palio CK531A
paleta arata f.bine, e jucata de 2 luni si ceva,max 4 ore pe saptamana...fata palio e luata sapt.trecuta....lemnul l-am lacuit si are o mica ciupitura pe cantul de sus ( zic asta asa ca sa ma aflu in treaba ca n-are nici o legatura cu jocul...)...
e o paleta cu care ma apar agresiv si atac decisiv cand am posibilitatea ( topspin,smash)...pune mari probleme adversarului mai ales choppul de pe fh,desi uneori iese din teren
la schimb accept fete def,preferabil negre (152x160 ) gen xiom yanus,gambler reflectoid,friendship sky wing,Butterfly Tackiness Chop,donic akkadi taichi...
as prefera vanzare sau schimb in iasi...ca nu prea ma pricep la pus pachete...
as mai putea adauga iarba friendship 755 faster (20 ron)
---------- Post added 22-Mar-2011 at 19:15 ----------
mai adaug si o fata neagra ,1,5 mm friendship 802-40 taiata 152X160...la fel, prea rapida pt mine...40 ron
---------- Post added 22-Mar-2011 at 19:33 ----------
paleta si fata faster sunt rezervate...a mai ramas fr.802-40
Comentariu