Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ofer gratuit o pereche Donic Acuda S3
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
salut , cum facem ? o trm prin posta ? ca prin curier nu prea pot ... lipsa de bani .. si dami add la CataKata93 si vb ms mult !
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
ei da asta da om de caracter! bravoo s-ar putea face mai des astfelde fapte !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Poate fi si un inceput aceasta avampremiere , o alta modalitate donatii pentru centre de copi a fetelor de care nu mai avem nevoie !
Felicitari pentru intiativa .
Comentariu
fete
Le vrea un prieten de al meu!Trimitetile pe numele Casapu Adrian;localitatea Simleu Silvaniei;str. Piata 1 Mai Nr 5;bl5;ap8
---------- Post added 26-Mar-2011 at 15:39 ----------
v-am trimis mesaj privat!
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
Adaug si eu lemnul DONIC pentru fete.....bineinteles gratuit si nou-nout
astept o adresa
multumesc
0728747067
gelu popescu
Comentariu
bravo,bravo,bravo...kralizec si d.tibi...nici nu stiti cat ma bucur cand vad la sala,la mr.pong, jucand copii de 7-8 ani, oameni seriosi cu cravata si diplomat si chiar familii intregi...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Stima si pentru dl Gelu (Tibi), dar ma tem ca fetele nu o sa mearga pe Donic din cauza dimensiunilor si ar trebui si un pic ajustate.
Chiar vroiam sa intreb se poate poliza fata care e un pic mai mare decat lemnul? (am incercat cu smirghel dar nu prea are aspect)
Felicitari inca odata pentru ambii useri!Ultima editare de D.D.; 29.mar.2011, 14:37.
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11651
- Timișoara
Likes given: 1417Likes received: 5052
Paleta completa va ajunge la Catalino, un tanar de 17 ani din Târnaveni, locul 3 pe judet. Toate cele bune si s-o folosesti sanatos. Va multumesc tuturor.
Comentariu
Bravo.
Unii utilizatori de pe aici, gen "jeanpingpong" ar trebui sa se inspire din astfel de gesturi.
Asa trebuie incurajata tanara generatie.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
junior- 03.feb.2009
- 142
- Filipesti de Targ Prahova
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
Acum mai bine de un an Sorin Botarca de la Topoloveni mi-a oferit gratuit cateva fețe pentru niste copii care nu au posibilitati materiale dar au picat si ei,ca si noi in patima ping-pongului . Pot sa spun ca s-au bucurat tare, chiar daca erau folosite, erau oricum mult mai bune decat ale lor.M-am gandit ca s-ar cuveni sa se stie ,fiindca Sorin este un baiat remarcabil si ma bucur sa aflu ca mai sunt si altii cu asa caracter frumos. Eu nu pot sa le ofer decat timpul si putinele mele cunostintze in ale acestui sport...Si o fac cu placere...Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
WE WILL ROCK YOU...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:29.Procesare...X
Comentariu