Salut!Am 2 lemne pe care le folosesc:BTY Kong Linghui Special si Primorac Carbon si inca nu am gasit fete potrivite pe backhand.Mi s-au recomandat urmatoarele variante:BTY Siver FX,Tibhar Sinus(sau Sinus Soft),Tibhar Nimbus Soft.Ii rog pe cei care au folosit sau folosesc aceste fete sa-mi dea un sfat.Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Comparație fețe
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Comparație fețe
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram IancuTaguri: Nimic
Nu pot controla Tenergy la returul de serva,sa pun o minge moale,scurta, si as incerca pe celelalt lemn si alta fata in loc de Baracuda
---------- Post added 27-Mar-2011 at 17:48 ----------
Scuze,acum am remarcat faptul ca in titlu am scris Fate in loc de Fete... nu stiu cum sa modific.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Desi nu se afla pe lista prezentata de tine, pot sa recomand fara retinere Yasaka Rakza 7 Soft. E excelenta pe BH, in special din perpectiva cerintelor tale (retur cu mai mult control a servelor). Are un control si spin foarte bun. Este doar o parere. Mult succes.
PS: Baracuda Big Slam, nu iti plac pe BH? Cum sunt?
Comentariu
Merci pt sfat;baracuda e buna,are f mult spin si control,dar as mai incerca si altcevaNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
E ciudat ce zici tu, tocmai pt ca 05 are "catapult effect" ala, si ar trebui sa n-ai nici o problema la returul de serva. roaga pe cineva sa-ti serveasca 10 minute incontinu aproape de fileu, si cauta solutii SAU preia si tu serviciul pe forehandMarc Barbu
Comentariu
Mie imi place foarte mult ACUDA S3 pe rever...poti sa iei in calcul si asta.--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:55.Procesare...X
Comentariu