pe rever am gasit...galaxy neptune...mrge super...pe fh mi-am pus friendship 802-40 short-pips dar le tai greu si viteza e prea mare...de la fata de fh vreau sa fie usoara,sa taie bine,controlat,lovitura sa fie joasa si sa mearga si la topspin...multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
va rog...caut fete potrivite pe fh pentru donic cayman...
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
va rog...caut fete potrivite pe fh pentru donic cayman...
tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 oxTaguri: Nimic
Postat în original de dado_daniel Vezi posttenergy 64 cu burete de 1.9
---------- Post added 27-Mar-2011 at 20:54 ----------
Pare sa fie exact ce vrei.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Donic Accuda S2, la sigur!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Si Butterfly Flextra e potrivit pt. chopping http://www.tabletennisdb.com/rubber/...y-flextra.htmlwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
tenergy pare a fi prea vitezista si e cam greluta....gambler reflectoid am vrut si eu dar s-au terminat pana m-am izmenit si am inteles ca daca dai un topspin sanatos iti pleaca si mana...donic acuda 2 are amicul meu si nu mi s-a parut ca ar fi potrivita...am sa mai incerc...are donic slice pe cealalta fata dar nici slice-ul nu mi s-a parut potrivit...???...flextra si joola am sa vad...pana atunci am sa-mi pun pe fh friendship focus 3 snipe...sa vedem...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Eu joc cu Solcion 1,9 dupa ce am avut 1,7 atat pe FH cat si pe BH, e un setup de control.
---------- Post added 28-Mar-2011 at 13:49 ----------
P.S. De acord cu observatia privind greutatea Tenergy, nu cred ca se potriveste pe un lemn foarte usor cum e Cayman.Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
n-are nimeni din iasi un bty flextra?sa incerc...sau de vanzare...pare ca s-ar potrivi...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Poti sa-l cumperi de-aici http://www.tt-shop.ro/29-flextra.html
Au preturi cam mari insa.
---------- Post added 28-Mar-2011 at 18:10 ----------
Sa-mi spui si mie cum a mers cu focus snipe. Ma gandeam ca nu prea merge sa tai f bine cu un cauciuc non tacky.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
Pe acest lemn merge aproape orice fel de fata ( eu joc de 3 ani cu el ), nu vibreaza indiferent ce pui pe el , ma refer inclusiv la grosime. Problema este cu ce fel de fete te intelegi tu cel mai bine.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
De curiozitate, a testat cineva Tenergy orice model pe Cayman?
Marius, ai pus cumva FX-ul pe el?Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Eu am jucat cu T05 de 2,1 pe Cayman, cu Slice 1,5 pe rever.
Datorita minerului ST si greutatii spre varf i-am pus grip pe capatul manerului pentru a nu scapa paleta din mana si a muta centrul de greutate.
Fara sa ma consider referinta, o recomand ca o paleta de jucat, cu un "sound" puternic, capabila de lovituri surprinzatoare.
Recunosc insa ca dadeam multe canturi... este cam groasa. Controlul este foarte bun, dinamica buna.TsE
Comentariu
Postat în original de end-er Vezi postDe curiozitate, a testat cineva Tenergy orice model pe Cayman?
Marius, ai pus cumva FX-ul pe el?
---------- Post added 29-Mar-2011 at 15:46 ----------
Postat în original de marius Vezi postDa fara nici o problema. Eu mamerul FL.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Pe mine ma batea gandul sa-mi schimb integral setupul ca sa trec la Tenergy puse pe un lemn OFF. Dar in ultima vreme mi-a mers bine cu ce am si mai aman. Incep sa ma intreb daca n-ar merge o pereche de T05 direct pe Cayman. Singura problema pe care o vad e diferenta de greutate - lemnul e foarte usor si fetele destul de grele. Apropo de grip, eu mi-am pus grip chiar si asa cu fete Solcion 1,9Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
da...m-am gandit si eu sa pun fete galaxy moon si sun care-s niste copii de-ale tenergy-ului ... is mai usoare,mai ieftine dar mi-e sa nu-mi sara chop-urile in ochii adversarului...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Caymanul e un lemn super, un allround desavarsit, insa aviz celor ce mai nimeresc masa in loc de minge! Se desface in felii!!!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:45.Procesare...X
Comentariu