Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Un amic de sala vinde un lemn Butterfly Timo Boll ZLF,in stare foarte buna,lovit ne sdemnificativ,nu influeteaza cu nimic jocul.
Pret 280 lei negociabil.
tel.0730873584 Adi.
Maner FL.Poze nu pot pune,lemnul nu-mi apartine este al unui amic si este la el.Am lasat un nr de tel. pentru contact.Nu va chinuiti sa scrieti ca nu are cont pe forum si eu nu va pot da prea multe relati.
Ce va pot spune este,ca merita toti bani ceruti,nu are decat 2 atingeri foarte minore si este jucat c-am un an.Multi vad ca se mira ca s-a cerut prea putimni bani,gresita gandire,este un pret real copilul nu vrea sa faca bisnita.
Am vorbit cu Adi si mi-l trimite luni. Multumesc Ticu. Subiectul poate fi inchis! ---------- Post added 03-Apr-2011 at 15:32 ---------- salut Ticule vreau sa te intreb de ce ai schimbat titlul la anunt eu mai sus ti-am spus ca am vorbit cu omul de lemn si a ramas sa mi-l trimita. te rog nu te supara pe mine ca te intreb dar vreau sa stiu si eu. multumesc
FH: Tenergy 05 2.1mm BLADE: Timo Boll Spirit off BH: Yasaka Rakza 7 soft max www.ecosystem.com.ro
Comentariu