Postat în original de dinicescuion
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A - SIMFONIA LALELELOR Editia II - PITESTI 16 APRILIE 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
senior
- 23.oct.2010
- 426
- Hunedoara, Romania
- 66
Likes given: 11Likes received: 304
din alba iulia am deosebita placere de a inscrie un bun prieten la AMATORI -PRALEA CONSTANTIN insotitori ..PRALEA ANTOANETA ..si PRALEA DAVID....daca tot e frig afara..din Ardeal ,un calduros ..LONG LIVE ROCK AND ROLL
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5066
- Pitești
- 65
Likes given: 543Likes received: 1616
Postat în original de Cristian Teodor Vezi postCodreanu Adrian - București - Amatori
Dumitru Traian - București - Amatori
Din ultimul clasament, Dumitru Traian are media punctelor de 18, deci va trebui sa joace la Open.
Te rog sa-l anunti ca vom incepe turneul la ora 09.00 dimineata
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Trupa TurAma II
Marin Floricel
Popa Mircea
Padurariu Costel
Brașov - amatori
Maine aflu daca pot veni sau nu ?
Comentariu
din Brașov:Voicu Corneliu amatori
---------- Post added 14-Apr-2011 at 19:00 ----------
taxa o platesc maine dimineata.multumesc
Comentariu
intrebare ,intrebatoare?anul trecut la turneul simfonia lalelelor s-a acordat un tichet de 5 lei.(adica 2 mici sau 1 bere).la toate turneele care am participat pana acum bonul valoric a fost cu multtttttttt mai consistent si presupun ca nu au fost sponsori pt.asa ceva si tot din taxa de participare s-a alocat si meniul.am primit ,niste intrebari cu privire la situatia aceasta ,si nu am stiut ce sa raspund.sunt multi jucatori,care nu viziteaza simfonia ,si eu presupun ca invitatiile nu se platesc la primarie.nu cred ca ar primarul nostru este asa de zgarcit incat sa taxeze cu 10 lei toti amatouri, ce vor sa viziteze simfonia lalelelor!!!!!in final vine jucatorul cu borcanul de mancare de acasa sau se acorda bonuri de apa ,sandwis si meniu?un raspuns pt.toata lumea ,cine m-a intrebat sa citeasca eventualul raspuns....Blade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 113Likes received: 65
Se retrage CIOBANU GABRIEL-VATRA-DORNEI.Mult succes tuturor participantilor.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3410
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 33Likes received: 363
Postat în original de adriannn Vezi postintrebare ,intrebatoare?anul trecut la turneul simfonia lalelelor s-a acordat un tichet de 5 lei.(adica 2 mici sau 1 bere).la toate turneele care am participat pana acum bonul valoric a fost cu multtttttttt mai consistent si presupun ca nu au fost sponsori pt.asa ceva si tot din taxa de participare s-a alocat si meniul.am primit ,niste intrebari cu privire la situatia aceasta ,si nu am stiut ce sa raspund.sunt multi jucatori,care nu viziteaza simfonia ,si eu presupun ca invitatiile nu se platesc la primarie.nu cred ca ar primarul nostru este asa de zgarcit incat sa taxeze cu 10 lei toti amatouri, ce vor sa viziteze simfonia lalelelor!!!!!in final vine jucatorul cu borcanul de mancare de acasa sau se acorda bonuri de apa ,sandwis si meniu?un raspuns pt.toata lumea ,cine m-a intrebat sa citeasca eventualul raspuns....
SE ASIGURA: apa plata, cafea, meniu la prinz (pulpe de pui la gratar, cirnaciori, piure, castraveciori murati, piine), precum si intrare gratuita la expozitia florala SIMFONIA LALELELOR atit pt participanti cit si pt insotitori.
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
Postat în original de florin toma Vezi postTurneul SIMFONIA LALELELOR - EDITIA II- PITESTI 16 APRILIE 2011
SE ASIGURA: apa plata, cafea, meniu la prinz (pulpe de pui la gratar, cirnaciori, piure, castraveciori murati, piine), precum si intrare gratuita la expozitia florala SIMFONIA LALELELOR atit pt participanti cit si pt insotitori.
Ca titlu informativ, biletul de intrare este 10 lei/persoana.
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5066
- Pitești
- 65
Likes given: 543Likes received: 1616
Postat în original de adriannn Vezi postintrebare ,intrebatoare?anul trecut la turneul simfonia lalelelor s-a acordat un tichet de 5 lei.(adica 2 mici sau 1 bere).la toate turneele care am participat pana acum bonul valoric a fost cu multtttttttt mai consistent si presupun ca nu au fost sponsori pt.asa ceva si tot din taxa de participare s-a alocat si meniul.am primit ,niste intrebari cu privire la situatia aceasta ,si nu am stiut ce sa raspund.sunt multi jucatori,care nu viziteaza simfonia ,si eu presupun ca invitatiile nu se platesc la primarie.nu cred ca ar primarul nostru este asa de zgarcit incat sa taxeze cu 10 lei toti amatouri, ce vor sa viziteze simfonia lalelelor!!!!!in final vine jucatorul cu borcanul de mancare de acasa sau se acorda bonuri de apa ,sandwis si meniu?un raspuns pt.toata lumea ,cine m-a intrebat sa citeasca eventualul raspuns....
De aceea, anul trecut, m-am gindit sa impac si capra si varza, in sensul ca taxa de participare este mai mica, dar si meniul este mai mic, si mai ales sa fie un fel de sarbatoare cu un gratar afara, si fiecare sa-si comande ce vrea.
Dar anul acesta am renuntat la asa ceva, si va fi la fel ca la alte turnee, in sensul ca se ofera un meniu destul de consistent la prinz.
Poti sa vezi in anuntul turneului.
Comentariu
junior- 02.feb.2009
- 182
- Buc./Curtea de Argeș
- 53
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de dinicescuion Vezi postdragut ca intodeauna ANDU ,dar drama e ca eu iti cunosc nepotii din C ARGES.
Multumesc.
Comentariu
1979-2019- 06.feb.2011
- 450
- Brașov, Romania, Romania
- 45
Likes given: 0Likes received: 1
Din Brașov la amatori - Nica Ionut
banuiesc ca daca se ajunge la Pitești pe la ora 12 se poate plati taxa de inscriere atunci nu ?
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Comentariu
București, amatori - Cristea EcaterinaDONIC BURN ALL+
FH: YASAKA RAKZA 7 SOFT - 2.0
BH: YASAKA RAKZA 7 SOFT - 2.0
Comentariu
senior- 14.ian.2008
- 1071
- 37
Likes given: 3Likes received: 261
Din Breaza la amatori : Mihaila Nicolae si Rusea Gheorghe
Din Busteni la amatori : Totpal Marius.
Comentariu
junior- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
Din Călărași Topologeanu Bogdan Stefan la amatori.Taxa maine la sala.timo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
zhang jike- tenergy 05-tenergy 64 ,timo bool spirit-spinart-tenergy 64
liu shiwen-andro hexer hd-yoola explode senzitiv
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:22.Procesare...X
Comentariu