sunt un jucator de atac .am auzit de fetele killerpin bune pentru topspin pentru atac
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
care sunt fetele cele mai bune pentru topspin si speed
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
joaca intai cu un jucator defensiv bun si abia atunci ai sa-ti dai seama ce fel de atacant esti...de fete ce sa zic...poti da topspin cu orice fata...eu dau cu iarba palio...eu zic ca trebuie sa ai si o solutie de rezerva in caz ca esti atacat...in tenis ,daca nu stii in primul rand sa te aperi , esti mort...eu nu cred in chestiile astea...atacanti,defensivi...am jucat cu multi atacanti si s-au linistit rapid cand au inceput sa le traga in fileu si prin pereti...un jucator bun trebuie sa faca ambele faze...daca ajungi prin iasi,te astept la o tacanealatibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Postat în original de bubu ruz Vezi post[...] eu nu cred in chestiile astea...atacanti,defensivi...am jucat cu multi atacanti si s-au linistit rapid cand au inceput sa le traga in fileu si prin pereti...un jucator bun trebuie sa faca ambele faze...daca ajungi prin iasi,te astept la o tacanealawww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Postat în original de bubu ruz Vezi postjoaca intai cu un jucator defensiv bun si abia atunci ai sa-ti dai seama ce fel de atacant esti...de fete ce sa zic...poti da topspin cu orice fata...eu dau cu iarba palio...eu zic ca trebuie sa ai si o solutie de rezerva in caz ca esti atacat...in tenis ,daca nu stii in primul rand sa te aperi , esti mort...eu nu cred in chestiile astea...atacanti,defensivi...am jucat cu multi atacanti si s-au linistit rapid cand au inceput sa le traga in fileu si prin pereti...un jucator bun trebuie sa faca ambele faze...daca ajungi prin iasi,te astept la o tacaneala
Iar cele mai bune fete pentru topspin si speed sunt cele pe care le stapanesti, dar sunt de tip inverted sau lise.
Sorry ,dar nu cred ca se poate recomanda iarba pentru a juca cu topspin.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
in nici un caz nu-ti iei iarba ca sa dai topspin...dau cand adversarul nu-mi da spin...ieri am incercat si topspinul cu donic acuda 2, donic slice si yasaka mark...am sa zic la fiecare ce nu-mi place...cu donic acuda dau topspin parca-n reluare, ca-n matrix, din cauza mingii care se scufunda in burete...probabil ajuta la control si la plasamentul mingii...oricum e o fata f.buna si te obisnuiesti repede cu ea...donic slice e cea mai oribila fata cu care am jucat...parca jucam cu lemnul gol...yasaka mark loveste frumos si sigur dar cand vreau sa schimb directia mingii in ultimul moment nu se comporta deloc bine...dar probabil asta e din cauza lemnului...era ceva mai greu...si nu mi-a mai placut viteza...e cam greu s-o controlezi...astfel ca , pana acum , friendship tackspeed mi se pare cea mai buna pt.topspin...parerea meatibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
(at)beniuga: Incearca fetele Yasaka Rakza 7 si Rakza 7 Soft, Joola Express X-plode si X-plode Sensitive, Xiom Omega IV Pro si Xiom Omega IV Euro, Tenergy 05 si 05 FX sau Tenergy 25 si 25 FX, Donic Acuda S1 si S2 sau S3 (daca preferi foarte moale), Donic Baracuda.
Dintre cele specificate de mine, cele cu bold sunt recomandate pentru FH, iar cele cu italic pentru BH.
Daca ai incercat vreuna si ti se pare ca sunt prea rapide, ignora-le pe cele in bold.
Poti incerca si Stiga Boost TC, daca iti plac fetele cu burete mediu-moale si viteza maricica.
Comentariu
tenergy 64- cea mai buna fata dpdv al rapotului viteza-spin-control.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
dupa parerea mea sunt tenergyurile 05. acum conteaza si cum joci!FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Sigur, Tenergy 05 sunt foarte bune, dar sunt si destul de scumpe. Daca pretul nu e o problema, nu exista in acest moment nici o fata la fel de buna ca Tenergy 05 pentru un jucator avansat, care se antreneaza.
Sunt foarte multe apropiate, dar Tenergy este cea mai versatila.
Daca ai un stil foarte ofensiv si initiezi imediat atacul si dai topspin pe ambele parti, alegerea este clara. Daca BH nu este suficient de avansat (cel mai des intalnit caz), atunci poate e mai bine sa ai o fata mai moale acolo, pentru a minimiza greselile neprovocate. De aceea ziceam de Tenergy 05 FX sau chiar si Tenergy 64 pentru BH.
Comentariu
Daca nu te antrenezi in fiecare zi, o sa cam ai probleme cu tenergy-ul la jocul scurt, din cate am inteles...www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Postat în original de RBlade Vezi postDaca nu te antrenezi in fiecare zi, o sa cam ai probleme cu tenergy-ul la jocul scurt, din cate am inteles...Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Cum a spus si Grasomega cele mai bune dupa parerea mea sunt Tenergy 05, 64 , 05FX, ultimele 2 le-as prefera la rever deoarece sunt un pic mai moi, o varianta ar mai fii si Barracuda sau Rakza Soft pentru rever.Fan Zendong Super ALC - FL
FH: Dignics 09C
BH: Tibhar K3
Comentariu
Tenergy 05 cele mai bune dar si cele mai pretentioase.Timo Boll ALC
FH: Tenergy 05 2.1
BH: Tenergy 05 FX 2.1
Comentariu
Cred ca cele mai bune fete pentru topspin si speed, sunt Zhang Yining, Guo Yue, Wang Nan si au aparut acuma unele noi cum ar fi: Liu Shiwen, Kasumi Ishikawa, Li Xiaoxia, etc.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:26.Procesare...X
Comentariu