cei trei muschetai cauta un d-artagnan...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
caut jucator bun si serios pt.a evolua in liga judeteana iasi...
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
caut jucator bun si serios pt.a evolua in liga judeteana iasi...
tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 oxTaguri: Nimic
Buna seara!
Un pic cam ambiguu anuntul dvs! In primul rand cine cauta: un singur om sau 3? In al doilea rand, pentru ce il cautati: pentru a promova dintr-o liga inferioara in alta superioara sau pentru a evolua si progresa in tehnica tenisului de masa?
Oricum, este interesant mesajul: miscarea judeteana a ajuns "nationala"! Surprind o nuanta ironica in el....?
Succes, oricare ar fi gandul tau de bine!
AdrianBlade: Timo Boll Spirit
Fh:Tibhar Genius 2.0
Bh:Tibhar Genius 2.0
materiale pentru tenis de masa: http://www.ttsport.ro/
salut...noi am mai vorbit...ai zis ca ma inviti la un tenis la etajul 8...noi suntem 3 baieti de valori apropiate...jucam in liga a 4-a...si drept sa-ti spun nu prea avem adversar...pan-acum...problema mare e ca ne mai trebuie un om...si poate si acel om are nevoie de noi...sapt viitoare,de ex,ceilalti 2 nu-s prin iasi si mi-ar fi prins tare bine un al patrulea...cand facem antrenament e nasol...jucam castigatorul la masa si probabil stii ca nu-i ofertant...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
ikebana...pana la urma m-as multumi si cu un partener bun de antrenament...si om juca in trei...tu end-er joci si tu prin liga?tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
joc la mr.pong...in cladirea iasitex ( tesatura ) etajul 7...in timpul saptamanii pot veni la sala de la 16.30 incolo si desigur sambata si duminica...inarmati-va cu nervi ca am sa va pisez marunt...astept un semn de la voi...nr meu de tf.e 0747.010903...id-ul de mess: treifasoletibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:23.Procesare...X
Comentariu