Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna!!!As vrea sa fac un upgrade la setapul meu,lemn Levy off(lemn cu carbon+hinoki+?)+xiom vega euro max,mi-as schimba fetele cu ceva mai performante,tot de la xiom!!mai am un lemn tot Levy off-,gen Petr Korbel!!Am fost multumit de acest setup dar acum parca lipseste ceva !!
In timpul jocului cele mai multe probleme am la preluarile de serve cu mult spin!!
Salut! Preluarea servelor are un stil anume nu fețele s?nt de vină!
Buna ziua. Doresc si eu sa comand o paleta pentru un prieten. Sa coste pana in 300 de lei. El e un jucator mediu si ii trebuie o paleta ca sa devina mai bun. Multumesc!
FIRMA XIOM -SPONSOR OFICIAL AL
Campionatului Europen de Juniori și Cadeți 2018 - Cluj Napoca 15 - 24 Iulie ,vine in Romania timp de o luna cu mari surprize si oferte.
Mingea oficiala pentru acest campionat este XIOM-3stele seamless http://www.tenismasa.ro/mingi-xiom-s...-white/852.htm
Xiom sustine tenisul de masa din Romania si in premiera acorda REDUCERI SUBSTANTIALE pana pe 25 iulie 2018 la articolele selectate!
Acum este momentul sa comandati! Numai stati pe ganduri si profitati.
Cele mai mari reduceri la FETE,LEMNE,TEXTILE,INCALTAMINTE....ETC,numai pe www.tenismasa.ro
0728747067
0727903858
In perioada 08.08.2018-20.08.2018 suntem in concediu de odihna.
Comenzile primite vor fi expediate dupa aceasta data.
Multumim www.tenismasa.ro
0728747067
0727903858
alut,nu am vazut nici o poza.Omega 4 elite ar fi o buna alegere,are control bun,este o fata usoara.....joola energy extra nu am jucat cu aceasta fata si nu o cunosc.
Discutia este mai ampla ,ce lemn aveti?,cum jucati dvs?poate va trebuie alta fata din ce ati ales dvs....
nr.meu este 0728747067-,pentru o discutie serioasa,nu la intamplare,daca aveti nevoie de ajutorul meu
multumesc
Buna ziua, v-as suna cu mare drag dar sunt in UK și nu am minute , aștept să îmi ajungă un butterfly balsa carbo x5 , joc la distanță mixta, și de aproape și de departe, cu forehandul in mare parte, agresiv spre ofensiv obișnuiesc să spun că joc
Gelule,suplimenteaza-ti stocul de Nittaku Moristo short pips.Dupa victoria lui Ito Mima la Openul Suediei vinzarile acestei fețe folosita de Ito pe bh au explodat intr-o maniera inimaginabila.Se va intampla si aici
Intradevar ,o mare surpriza si la acest scor-ZHU YULING - ITO MIMA O-4-Final Women Single Seamaster 2018 ITTF World Tour, Swedish Open,am vazut si eu cereri mari pentru aceasta fata Nittaku Moristo SP in comenzile mele.
Inca mai am pe stoc 4 buc.
Salutare. Imi puteti recomanda o paleta va rog? O paleta de buget. Initial voiam sa-mi iau una preasamblata, Butterfly. M-am reapucat de acest sport dupa 10 ani de pauza. Nivelul meu este incepator spre mediu as vrea sa cred. Joc cam de 2 ori pe saptamana. Este un hobby, nu performanta. Dar as vrea sa incep sa-mi formez un stil si sa-mi imbunatatesc performantele. Ca stil... joc destul de defensiv si pe greseala adversarului. Imi place sa joc cu efect si joc mult mai bine cu BH-ul. Deci, as dori ceva cu mult control. Nu as dori sa depasesc 200 lei daca se poate. Va fi o paleta de inceput. Daca ma experimentez, voi trece pe parcurs la ceva mai bun.
Se apropie Sarbatoarea de Craciun cu preturi mici,comandati acum
https://www.tenismasa.ro/oferta-speciala-de-craciun/
COMANDATI ACUM DIN OFERTA SPECIALA DE CRACIUN! Toate produsele din oferta vor fi ambalate special la cererea clientului!
Tenismasa.ro aduce bucurii de Craciun in peroada 13.12.2018 - 21.12.2018
Va asteptam cu placere
0728747067
0727903858
Un Paște Fericit cu multă lumină, plin de sănătate, bucurii, ?mpliniri și cât mai multe clipe fericite alături de cei dragi și nu numai !!! Sărbători fericite!!!
Noul lemn Xiom AZX-i acum pe stoc! Stocul este limitat, fiind inregistrate foarte multe precomenzi.. Daca doriti sa fiti printre primii detinatori ai acestui lemn remarcabil, lansati comanda astazi si primiti lemnul maine!
Preturi si disponibilitati pe www.tenismasa.ro
Multumesc!
0728747067
0727903858
Comentariu