Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna Seara. As dori si eu o sugestie ptr un lemn. Deocamdata mie greu sa ma hotarasc, nici nu prea ma pricep foarte bine. Eu acum am un Schlager precision off-, sunt foarte multumit de el numai ca as dori ceva mai agresiv, ptr un joc de atac. sunt foarte multe variante si chiar nu stiu ce mi s-ar potrivi. Sugestii? Multumesc
ma intereseaza daca are cineva pe carbo balsa x5 omega iv pro si daca este ok , pt. ca eu am carbo balsa x5 si vega europe max si cand dai mai tare in minge zici ca dai cu lemnul asa se aude
FH: Tenergy 05 2.1mm BLADE: Timo Boll Spirit off BH: Yasaka Rakza 7 soft max www.ecosystem.com.ro
Daca esti stangaci conteaza mult.
La dreptaci e cam totuna.
Vezi daca are curbura paleta Balsa X5 !
Sau varianta B tine-o in mana cu ochii inchisi si care ti se pare mai buna ptr FH aia sa fie (rosie sau neagra).
Da cu multe antrenamente si sigur o sa mearga bine.
Am achizitionat 2 palete (una pentru mine si una pentru fratele meu) cu lemn XIOM Axelo si fete XIOM Omega III 2.0 mm pe FH si XIOM Omega II 2.0 mm pe BH. Configuratia este trasnet pentru cei experimentati iubitori de viteza dar si control in acelasi timp. Recomand cu caldura produsele XIOM de o calitate ireprosabila de la D-nul Gelu Popescu. De asemenea, promptitudinea cu care ni s-a raspuns a fost exemplara; la ora 10 dimineata l-am contactat, la ora 13 ne-am intalnit iar la ora 16 probam paletele la Table Tennis Arena (Semanatoarea Park). Felicitari! Tineti-o tot asa!
Xiom Axelo-Blade Xiom Omega III 2.0-FH Xiom Omega II 2.0-BH
LEMNE PE STOC SI DE LA YASAKA
CU MANER DREPT si CONCAV
YASAKA-MAX CARBON 3D-200 LEI
YASAKA-MA LIN SOFT CARBON-180 LEI
YASAKA-MA LIN EXTRA OFFENSIVE-130 LEI
YASAKA-MA LIN CARBON-180 LEI
0728747067
Comentariu