v-am trimis solutia, levi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Am si primit, multumesc mult!lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Ne puteti furniza ceva amanunte despre fata de la donic Baracuda Big Slam?Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Un fapt interesant este ca aceasta fata nu apare pe site-ul oficial Donic din Germania, dar in schimb este de vanzare pe diverse site-uri nemtesti la pretul de 26 Euro.Nittaku Redshank
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
Postat în original de tibi Vezi postLEMNE PE STOC SI DE LA YASAKA
CU MANER DREPT si CONCAV
YASAKA-MAX CARBON 3D-200 LEI
YASAKA-MA LIN SOFT CARBON-180 LEI
YASAKA-MA LIN EXTRA OFFENSIVE-130 LEI
YASAKA-MA LIN CARBON-180 LEI
0728747067of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
Postat în original de cata_60 Vezi postNea Gelu,niste gramaje la lemenele astea daca e posibil.
YASAKA-MA LIN SOFT CARBON-180 LEI-stoc 0
YASAKA-MA LIN EXTRA OFFENSIVE-130 LEI-79 grame-concav
YASAKA-MA LIN CARBON-180 LEI-89 grame concav-84-drept
Comentariu
Salut Tibi. Crezi ca-l poti aduce si pe "fratele lui" all wood, Champion Pro-off, cu maner drept. Daca da, atunci sunt interesat sa cumpar unul. Cine stie, poate ca mai doreste si altcineva. Cand aduci, suna-ma sau da-mi un mp. Multumesc.
http://www.jwpingpong.co.kr/?Url=Typ...ate=24&imgid=3XIOM Ofensive S Off / ST
BH - Victas Limber V1
FH - Xiom Omega 4 Pro
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
M-ar tenta si pe mine unul,cu o vega pro 2 si o yasaka razka(sau donic platinum).Tre sa vad cum stau cu baniiof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Buna seara domnul Gelu,v-as ruga sa-mi spuneti si mie si poate ca si altor...curiosi...care sunt diferentele de feeling si de sweet spot ale acestor lemne de la Yasaka pe care le aveti pe stoc...Am jucat cu un Yasaka Extra Offensive si-am fost sigur de cum am simtit lemnul ala ca....creatorul sau e un geniu...fara gluma...are m.putina viteza,dar in rest este suficient de bun per ansamblu. M-ar interesa o comparatie intre ele,interesandu-ma m. ales simtul(feelingul)...care sa fie cat m. uniform pe toata suprafata lemnului si de asemenea nu neglijez nici factorul viteza,urmarind ceva off...catre off +,sau chiar off+,dar sa aibe calitatile pe care le-am enumerat deja...Sper sa nu va retin cu un text prea plicticos si va multumesc anticipat pt informatiile pe care cred ca mi le veti comunica. O seara buna va doresc !
Comentariu
am si eu o intrebare pentru tine vali daca esti amabil sa imi spui si mie ce caracteristici are fata de pe fh haifu whale2si de unde o pot cumpara ???
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:10.Procesare...X
Comentariu