Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am primit lemnul (Dotec Appelgren) si noile fete Baracuda . Ma declar super multumit de serviciile oferite in afara pretului de cost (lacuit si lipit +banda cant). Impecabil!!!
Maxime!-Alin (Targu Jiu)
Buna ziua.
Va contactez din Brașov si as avea si eu o rugaminte. Mentionez ca sunt un jucator de tenis semiamator . Am jucat pana la 10 -12 ani continuu cu palete "de comert" dupa care m-am lasat de tenis. Anul acesta m-am reapucat si joc cu o "corcitura de paleta" - LEMN LKT INSTINCT+CU FETE LKT PRO XT+GLOBE 999.
Paleta este OK pentru un semiamator dar dinamica jocului s-a mai schimbat si nu prea fac fata.
Va rog sa-mi recomandati o combinatie lemn + fete pentru un joc cu mult efect si atacuri scurte.
Eu m-am gandit la un Donic aplegreen + fete xiom omega 4 ( nu stiu cat e de buna combinatia).
Poate-mi recomandati ceva la un buget de 300 lei.
Multumesc anticipat
Ionut
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Buna ziua !
As dori sa comand si eu 2 palete de la dumneavoastra,de ~200RON fiecare (+- 25).
Problema e ca sunt indecis in ceea ce priveste blade-urile si fetele acestora.
Puteti va rog sa-mi propuneti niste posibile configuratii (ALL sau ALL+) pentru jucatori de nivel mediu ? Multumesc !
buna ziua,
dispun de un buget de 300-400lei..poate fi si o idee mai mult. nu am nicio idee despre cum trebuie sa arate paleta care mi-se potriveste, sunt orientat spre atac, vreau o viteza buna si un efect cat de cat.. trimiteti-mi una-doua configuratii, eventual recomandati-mi o paleta care sa merite banii. Stima!
buna ziua.
as dori sa stiu dacasi ce imi puteti oferii pentru 150 lei. precizez ca sint un incepator dar vreau sa imi imbunatatesc jocul. as dorii ceva cu care sa si pot sa atac dar si control. multumesc
As dori sa va cer sfatul in alegerea unor fete soft,cu spin mare si control foarte bun. Mentionez ca mi-am cumparat un lemn Primorac Carbon OFF+ nou
Lovesc foarte des cu topspinul,iar pe backand dau capace, si acum incerd sa dau si topspin, joc la distanta medie de masa ,astept raspuns multumesc
Comentariu