Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti care sunt preturile OMEGA IV EUROPA -VEGA ELITE si daca se pot trimite cu posta romana , va multumesc , Marian
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 34 (0 members and 34 guests)
-
organizator local
- 12.mar.2007
- 727
- București
- 64
Likes given: 1Likes received: 26
Toate fetele XIOM OMEGA IV-150 LEI/BUC
Toate fetele XIOM VEGA-120 LEI/BUC
MULTUMESC
0728747067
Comentariu
Multumesc!
D-le Gelu am primit paleta de la d-voastra. Sunt f. multumit de cum e taiata si lipita. Sunteti un om de cuvant. Am mers la sala si am dat cateva mingi si sunt multumit in special de spin si controlul care-l am cu aceasta paleta. Recomand cu incredere pe acest domn tibi (Gelu). Stima!Stiga Calibra Tour M / Donic Waldner Black Devil CB / Tibhar Sinus Alpha
Comentariu
In coletul de maine doresc ca mingile sa fie galbene. Multumesc foarte mult un om de nota 10++++++. StimaEchipament: www.tenismasa.ro
Comentariu
boboc- 15.mar.2011
- 5
- Iași, Romania, Romania
- 44
Likes given: 0Likes received: 0
Buna domnule Tibi !
Am jucat cam 2 ani la servici cu inca 3 colegi, si cam de doua luni pot sa spun ca am inceput cu adevarat sa joc tenis de masă inscriindu-ma in liga a 4-a judeteana. Incerc din rasputeri sa fac fata dar fara o paleta profi nu am sanse.
Ce parere aveti de configuratia de mai jos si la ce pret poate fi facuta, sau ce alta configuratie imi recomandati pana in 300 maxim 400 ron ?
2 x Donic Baracuda
1x Donic Blue Enforce
Multumesc anticipat !blade: DONIC OVTCHAROV SOFT CARBON V1
fh: DONIC VARIO BIG SLAM / bh: DONIC VARIO BIG SLAM
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 727
- București
- 64
Au venit fetele
NOUTATI SI OFERTE PTR.2 SAPTAMANI
YASAKA MARK V HPS-150 LEI/BUC-MAX
YASAKA MARK V-105 LEI/BUC-2,0
YASAKA MARK V GPS-105 LEI/BUC-2,0
YASAKA RAZKA 7 SI RAZKA SOFT-2,0 SI MAX-129 LEI/BUC
DONIC BARACUDA SI BARACUDA BIG SLAM-99 LEI/BUC-2,0 SI MAX
OFERTELE IN LIMITA STOCULUI
MULTUMESC
ASTEPT COMENZI
0728747067
LA O VALOARE PESTE 200 LEI-TRANSPORT GRATUIT- POSTA ROMANAUltima editare de tibi; 31.mar.2011, 08:04.
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 727
- București
- 64
Stocul la lemne reactualizat
produs nou
donic li ping kitex-maner drept sau concav-220 lei
multumesc
0728747067
Comentariu
Buna ziua,
As dori o paleta pentru incepatori care sa se incadreze in 200 roni. Eu m-am gandit la WALDNER ALLPLAY cu fete DONIC TWINGO dar
daca aveti o sugestie mai buna va rog sa-mi spuneti. Multumesc.
Comentariu
am citit aici si vad ca sinteti serios de aceea as vrea sa va intreb si eu ceva:as vrea o paleta cu fete ofensive ,efect ce recomandati as vrea sa fie bune sint un impatimit al tenisyului de masa dar nu ma pricep la fete,lemne sa le aleg cum trebuie as fi dispus sa cumpar o paleta dar sa fie f.buna .multumesc ps. as vrea si sa stiu ce materiale folositi lemn,fata etc
Comentariu
de abia azi am jucat prima data cu paleta de la dl tibi si vreau sa va spun ca imi merge bine.cred ca pana la mini-competitie sa ii aflu chiar toate secretele!si vis pacem para bellum!
Comentariu
Multumesc pt. paleta. Nu cred ca mai aveti nevoie de laude dar cred ca daca politicieni ar fi la jumatatea dumneavoastra atunci Romaia s-ar afla cu 20 ani inainte nu in urma. StimaEchipament: www.tenismasa.ro
Comentariu
buna ziua domnule tibi beneficiez de un buget pana in 180 ron....as dori sa imi recomandati o paleta deoarece sunt incepator si nu le prea am asa bine cu fetele si lemnele....precizez ca vreau una ofensiva...Multumesc si respect
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:54.Procesare...X
Comentariu