Cum pot sa indepartez lacul de pe un lemn Primorac carbon fara sa-l deteriorez?(lemnul, adicatelea!)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ajutor curatare lac de pe lemn
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Ajutor curatare lac de pe lemn
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram IancuTaguri: Nimic
junior- 27.dec.2010
- 84
- București- baza sportiva Trapezului
- 38
Likes given: 0Likes received: 0
Salut.
Pai ce are lacul? De ce vrei sa-l dai jos? L-ai aplicat neuniform; gros/subtire sau scurs?
In mod normal eu stiu ca lacul se slefuieste cu smirghel fin (granulatie intre 360 - 1000) si cu un tampon sau ceva asemanator care sa aiba suprafata dreapta. Se poate slefui la apa sau la uscat.FR: Donic Slice
BH: Nittaku Best Anti
Blade: JOOLA KOOL OFF++
L-am cumparat SH,gata lacuit, si sare prea tare,nu simt mingea cum trebuie in paletaNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
am curatat lacul de pe un lemn cu acetona - dizolvant pentru lac de unghii - pui pe vata si freci, nu este usor dar cu rabdare merge.
Comentariu
Postat în original de jhon Vezi postCum pot sa indepartez lacul de pe un lemn Primorac carbon fara sa-l deteriorez?(lemnul, adicatelea!)Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Incearca cu alte fete mai moi [lente ] dupa cum ti sa mai spus lacul protejeaza lemnul ,numai daca stratul este prea gros si nici atunci catapultul nu difera prea mult .
Eventual daca stratul de lac este prea gros sa ai problema cu lipirea fetelor .
Comentariu
Folosesc Tibhar Genius
---------- Post added 08-Apr-2011 at 19:30 ----------
Postat în original de victor0987 Vezi postam curatat lacul de pe un lemn cu acetona - dizolvant pentru lac de unghii - pui pe vata si freci, nu este usor dar cu rabdare merge.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Postat în original de jhon Vezi postBuna idee,dar n-am gasit bricheta...mai bine il vand
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:33.Procesare...X
Comentariu