Cum pot sa indepartez lacul de pe un lemn Primorac carbon fara sa-l deteriorez?(lemnul, adicatelea!)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ajutor curatare lac de pe lemn
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut.
Pai ce are lacul? De ce vrei sa-l dai jos? L-ai aplicat neuniform; gros/subtire sau scurs?
In mod normal eu stiu ca lacul se slefuieste cu smirghel fin (granulatie intre 360 - 1000) si cu un tampon sau ceva asemanator care sa aiba suprafata dreapta. Se poate slefui la apa sau la uscat.FR: Donic Slice
BH: Nittaku Best Anti
Blade: JOOLA KOOL OFF++
-
Postat în original de jhon Vezi postCum pot sa indepartez lacul de pe un lemn Primorac carbon fara sa-l deteriorez?(lemnul, adicatelea!)Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
-
Folosesc Tibhar Genius
---------- Post added 08-Apr-2011 at 19:30 ----------
Postat în original de victor0987 Vezi postam curatat lacul de pe un lemn cu acetona - dizolvant pentru lac de unghii - pui pe vata si freci, nu este usor dar cu rabdare merge.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
-
Postat în original de jhon Vezi postBuna idee,dar n-am gasit bricheta...mai bine il vand
Comentariu
Comentariu