Lemn DONIC WALDNER SENSO CARBON ST, fata neagra DONIC VARIO BIG SLAM 2.0, fata rosie DONIC COPPA JO 2.2. Cumparata acum 3 saptamani de la dl Tibi. Am cutia lemnului si fetele taiate in ambalaj original. Am jucat de 3 ori cu ea. Am dat pe ea 350 RON, o vand cu 300. Transport gratuit prin Posta Romana. Plata ramburs.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand paleta noua donic
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Nu ma acomodez cu ea. Am vb cu Dl Tibi si e prea complicat sa i-o trimit, sa-i puna alte fete (lemnul imi place), dupa care eu raman cu fetele astea se le vand separat. Asa mai bine imi iau alta. Pierd mai putin. (Sper).
Am pus si poze acum.DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
BH: DONIC ALLIGATOR DEF
FH: DONIC ALLIGATOR ANTI
Comentariu
daca te hotarasti sa o dai pe bucati eu as fi interesat de fata donic variobs. Merci!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Nu, nu o dau pe bucati. Nu ma pricep sa o dezlipesc.DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
Comentariu
Da Big Slamul este o fata excelenta. Viitoarea mea paleta o sa aiba 2 asemenea fete. Are un control excelent. Efectiv pui unde vrei mingea pe masa. Si efectul este uimitor.DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
Comentariu
Vario Big Slam pe ambele fete.DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
Comentariu
Nu ai incercat si baracuda big slam sau desto F3 big slam ca sunt similare cu Vario big slam. Incearca si varianta max. O sa ai surprize placute!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Nu, sunt hotarat pe Vario Big Slam. Pentru mine sunt excelente.DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:52.Procesare...X
Comentariu