Salut, am nevoie de un sfat din partea jucatorilor de tenis de masă care au folosit / folosesc fete Yasaka, dar nu numai. Momentan joc cu Mark V, modelul vechi, lipite cu lipici pe baza de diluant. Ele sunt vechiute, s-au cam uzat si ma gandesc sa le schimb. As dori sa-mi iau fete tension, care se lipesc pe baza de apa... Din cate am inteles si am citit pe site-urile locale care vand astfel de fete, fetele Rakza7 sunt cam rapide, eu as cauta ceva asemanator cu Mark V-urile mele, poate un pic mai bune la viteza, dar fara sa pierd din control, pentru ca sunt la inceput si controlul este BAZA pentru nivelul meu.
Cat despre fetele Pryde 40, 30, sau cele simple, am citit ca au totusi viteza maricica. M-ar tenta si Mark V HPS / HPS Soft, dar as dori sa fie un pic mai rapide fata de cele pe care le am acum..
Imi dau seama ca oricum fetele fiind noi or sa fie mai rapide decat astea uzate pe care le am acum.. dar.. un sfat nu strica...
Sper ca m-am facut inteles, intrebarea principala ar fi in ce directie sa merg: Mark V HPS / HPS Soft, Pryde sau Rakza ???
Cat despre fetele Pryde 40, 30, sau cele simple, am citit ca au totusi viteza maricica. M-ar tenta si Mark V HPS / HPS Soft, dar as dori sa fie un pic mai rapide fata de cele pe care le am acum..
Imi dau seama ca oricum fetele fiind noi or sa fie mai rapide decat astea uzate pe care le am acum.. dar.. un sfat nu strica...
Sper ca m-am facut inteles, intrebarea principala ar fi in ce directie sa merg: Mark V HPS / HPS Soft, Pryde sau Rakza ???
Comentariu