Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Achizitionare fete - Sfat

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Achizitionare fete - Sfat

Salut.
    As avea nevoie de un sfat de la dvs.
    Joc tenis de masă cam de 3 ani, si ma descurc binisor (la nivel de amatori) . Jucam in Brașov la munca dupa program si in weekend (suntem cam 8 oameni din care cel putin 2 sunt de nivel f. ridicat - unul dintre ei a fost locul 3 pe tara la juniori acum 30 de ani )

As vrea sa cumpar niste fete pentru paleta mea, dar nu stiu ce sa achizitionez si de unde.

Eu am o paleta Joola (am luat'o la mana a 2-a - probabil e luata din Carfour - 50 RON - e veche de 5 ani ). Mi-am mai cumparat si alte palete, dar nu am fost foarte incantat de ele chiar daca au fost mult mai scumpe (90 RON - din Selgros Joola), si as vrea sa raman la vechea mea paleta, deoarece o consider foarte bine echilibrata si un lemn deosebit.
    Am dat jos fetele de pe paleta mea si as vrea sa pun pe ia fetele noi.
    Ca stil de joc, prefer jocul de atac (joc liftat) , am inceput sa joc si un pic topsing (cred ca asa se scrie) si nu stiu sa tai .

Nu stiu daca am dat informatii suficiente, dar sper sa ma puteti ajuta.
    Ce fete ar trebui sa achizitionez ? Si ce ar mai trebui.
    As lua si la mana a 2-a daca sunt bune.
    Multumesc anticipat.
    Imposibil e doar un cuvant.

De obicei si de inceput niste fete Sriver de 2,1 ar fi bune de tot.

p.s. vezi ca va fi la voi in Brașov turneu in cadrul circuitului de amatori.....

Comentariu

Multumesc pentru promtitudine.

Fete Sriver 2,1 ? De unde as putea sa le achizitionez?
      Trebuie sa cumpar un lipici special ?

Turneu brasov ?
      Unde ? Si cand ?
      Noi am participat anul trecut la Cupa Orasului Rasnov (am fost 3)
      Si un coleg a luat locu 2 iar eu si cu un "batran" am fost eliminati in sferturi.

Comentariu

vezi si presports.com - poti lua si niste fețe chinezesti si iesi mai ieftin -
        un Globe 999 de 2.0 sau 2.2 iti e foarte bun
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Am intrat pe presports si am constatat ca sunt niste oferte tentante.
          Cred ca as putea investi o suma mai mare (pana in 100 $) ca sa achizitionez si o paleta (pentru a o avea cand mai invat ceva)
          Puteti sa i'mi recomandati asa ceva ?
          Multumesc mult

Comentariu

Postat în original de touche
            Am intrat pe presports si am constatat ca sunt niste oferte tentante.
            Cred ca as putea investi o suma mai mare (pana in 100 $) ca sa achizitionez si o paleta (pentru a o avea cand mai invat ceva)
            Puteti sa i'mi recomandati asa ceva ?
            Multumesc mult
            Paleta , adica lemn nu ? In cazul asta depinde de ce stil joci , dar daca vrei si chop si topspin orienteaza-te pentru un ALL maxim OFF- sa aiba si control bun . Vezi si pe Dandoy , ca au si reduceri.
            Parerea mea este sa iei un lemn ALL+/OFF- si niste fete chinezesti care sa iti ofere spin si la mingi lente si la serve . Lemnele Donic/Yasaka sunt ceva mai ieftine. Eu o sa testez niste fete chinezesti saptamanile astea si o sa iti spun parerea mea .

Fetele Cermet pe care le am sunt ok la jocul mediu , lung . In schimb la serve ai probleme cu spinul . De asemenea ai probleme la mingile de pe masa pe care nu prea merge sa le chopui , ci numai atacate. Problemele apar deoarece contezi doar pe "spinul mecanic" fețele nu prea "agata" mingile. Te poti adapta , eu 'flipui' mingile de pe masa , iar in rest loop la greu si pe forehand si pe backhand. Daca insa vrei sa joci mai defensiv - pauza.
            Blade DHS PG 2

Comentariu

Pe de alta parte poti incerca un lemn de la Galaxy care e ceva mai ieftin si se zice ca sunt foarte bune.
              Blade DHS PG 2

Comentariu

Procesare...
              X