Cum vedeti in foto,lemnul este intact,jucat 4 luni.70 eur fara exp. si 75 eur cu exp.vazand ca sunt in italia si pe mine ma costa cel putin 9 eur/100gr.
Avand in vedere ca cineva de pe forum a vazut o lovitura,iar eu in pozele precedente nu am facut poze f elocvente,mi-am permis sa le refac si,iata si lovitura(daca se poate numi asa...................!!!???).Va spuneam ca lemnu e jucat putin si repet.......este intact.decideti Dvs.Merci si bafta in viata si ping pong.
Butterfly Timo Boll spirit comentarii :
FacebookRating (evaluat 45 ori)Exista 25 utilizatori ,ptr. Butterfly Timo Boll.
La producator: Viteza 8.3 / 12
Control 7.9 / 12
Greutate 89 g
Din Comunitate: Viteza 8.1
Controlul 8.0
Rigiditatea 5.8 - Media
Duritate 6.1 - Mediu greu
Coerența 8.6 - întotdeauna identice
Global 8.6
Plies 7
Materiale plies lemn 5 (Koto, limba, Kiri), 2 Arylate-carbon (ALC)
Grosimea cap 6mm
Masuri pt fete 152/158
Comentarii de Duhul Timo Boll Butterfly gekogark1212 a spus acest lucru pe 5 aprilie 2008:
Foarte, foarte bine echilibrata lama în fiecare aspect. Singurul lucru pe care nu am dori despre aceasta este greutatea sa, care poate varia destul.
Avand in vedere ca cineva de pe forum a vazut o lovitura,iar eu in pozele precedente nu am facut poze f elocvente,mi-am permis sa le refac si,iata si lovitura(daca se poate numi asa...................!!!???).Va spuneam ca lemnu e jucat putin si repet.......este intact.decideti Dvs.Merci si bafta in viata si ping pong.
Butterfly Timo Boll spirit comentarii :
FacebookRating (evaluat 45 ori)Exista 25 utilizatori ,ptr. Butterfly Timo Boll.
La producator: Viteza 8.3 / 12
Control 7.9 / 12
Greutate 89 g
Din Comunitate: Viteza 8.1
Controlul 8.0
Rigiditatea 5.8 - Media
Duritate 6.1 - Mediu greu
Coerența 8.6 - întotdeauna identice
Global 8.6
Plies 7
Materiale plies lemn 5 (Koto, limba, Kiri), 2 Arylate-carbon (ALC)
Grosimea cap 6mm
Masuri pt fete 152/158
Comentarii de Duhul Timo Boll Butterfly gekogark1212 a spus acest lucru pe 5 aprilie 2008:
Foarte, foarte bine echilibrata lama în fiecare aspect. Singurul lucru pe care nu am dori despre aceasta este greutatea sa, care poate varia destul.
Comentariu