Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Etapele pentru locurile 10-12 se vor desfasura pe 4 iunie la Topoloveni si pe 5 iunie la Câmpulung Muscel. S-a decis asa pentru ca cei de la Carei sa faca doar o singura deplasare.
noi am jucat la voluntari etapa:
sk1-oravita 9-2
sk1-iasi 9-1,
iasi-oravita , n am fost atent (sorry) dar a castigat oravita
spre rusinea mea nu am retinut numele tuturor jucatorilor, dar la noi au jucat:
craioveanu, trifu, motoroi si ciobanu, parca...
la oravita, cred ca; liciu, stanescu, frantz si inca un domn al carui nume nu l am retinut (sorry, din nou)
iar la iasi au jucat 4 copii foarte buni dar al caror nume de familie chiar nu le mai stiu, imi pare rau, poate le posteaza nea gigi....
punctajul nu l stiu, dar noi am castigat 2 etape, iar iasiul si oravita s au batut intre ei, castigand fiecare cate un meci, iasiul acasa, iar oravita la voluntari
Am jucat cu echipa a doua sau chiar a treia!!!Cretu Florin si Anghel Alexandru -tineret , cu cadetul Nastasa Sergiu-nr.56 si cu Jalba Vlad ,loc 9 la ultimul turneu al sperantelor la jun.3.Daca ar fi fost Bogdan Postudor ,loc3 la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar ,cred ca nu piedeam cu Oravita ...Dar nu prea conteaza!Salutari si ,,Hristos a inviat"!
Comentariu