Salut! Propun deschiderea acestui post, si astept parerile dvs personale in legatura cu dwell time-ul lemnelor. Mentionez ca doresc sa achizitionez un lemn cu dwell time ridicat din categoria all+ - off-. M-am documentat un pic si am aflat ca lemnele cu dwell time ridicat pot fi rigide si elastice, sau soft, cu destul simt si vibratii. De aceea apelez la cunostintele dvs, pentru a gasi un potential castigator. Dupa cum am spus, vreau un lemn din categoria all+ - off-, cu un dwell time foarte ridicat, de preferinta soft, cu un control "fenomenal", pe care am sa il "imperechez" cu desto f3 big slam pe BH si o fata aproape la fel de moale pe FH(inca nu m-am decis, ma gandeam la joola energy extra, x-soft, baracuda big slam, caracteristicile decisive pe care le caut fiind: duritatea buretelui redusa, spin, viteza, in aceasta ordine).
Citind un pic pe forumurile straine am vazut ca se recomanda urmatoarele variante:
1. Yasaka extra 3D - (cea mai soft din seria 3D, care toate sunt recomandate ca fiind foarte elastice)
2. Andro Kinetic supreme All+
3. Timo boll all
4. Petr Korbel
5. Galaxy W6
6. Stiga allround classic
7. Primorac off-
8. Andro Super Core Cell OFF-
9. Yasaka sweden classic
10. Nu in ultimul rand lemnele marca Mizzone.
Avand in vedere optiunea cu nr.10, (mizzone) as dor sa imi recomandati, un furnir pentru exterior, elastic, cu simt soft, pentru a produce acel "kick" elastic, specific lemnelor de balsa.
Orice parere este binevenita si daca se poate sa fie insotita de cateva cuvinte despre lemnul respectiv. Va multumesc!
Citind un pic pe forumurile straine am vazut ca se recomanda urmatoarele variante:
1. Yasaka extra 3D - (cea mai soft din seria 3D, care toate sunt recomandate ca fiind foarte elastice)
2. Andro Kinetic supreme All+
3. Timo boll all
4. Petr Korbel
5. Galaxy W6
6. Stiga allround classic
7. Primorac off-
8. Andro Super Core Cell OFF-
9. Yasaka sweden classic
10. Nu in ultimul rand lemnele marca Mizzone.
Avand in vedere optiunea cu nr.10, (mizzone) as dor sa imi recomandati, un furnir pentru exterior, elastic, cu simt soft, pentru a produce acel "kick" elastic, specific lemnelor de balsa.
Orice parere este binevenita si daca se poate sa fie insotita de cateva cuvinte despre lemnul respectiv. Va multumesc!
Comentariu