Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Tenergy05 negru si Tenergy05FX rosu, putin folosite
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Am observat faptul ca , majoritatea fetelor lipite cu adezivi pe baza de apa, dupa dezlipire,prezinta `ciupituri`pe burete.De ce nu folositi folii dublu adezive? Costa aprox 6 lei bucata(12 lei pt o paleta) si se pot schimba 3-4 randuri de fete fara nicio problema(pastrand foliile pe lemn)!Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
eu cred ca aceste folii adezive estompeaza din proprietatile lemnului...la un nivel mai ridicat oare se folosesc foliile?tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
la un nivel ridicat nu este nevoie de folie pt. ca fetele se schimba saptamanal.... si nu se refolosesc cum facem noi, le tot dam de la unul la altul .. pana o trosneste unul mai bine si ramane cu ea )Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Ei,se mai folosesc foliile,?n special de aparatori ce joaca cu OX-uri...care au nevoie de control deosebit...nu în exces, dar suficient. în rest, foliile sunt precum speed glue-ul.....sunt bune pt cca 3-4 meciuri, ai un simț cu ele...de nu-ți vine-a crede, dupa care încep sa...oboseasca, sa spun așa...și încep sa o țina tot așa...pâna-ți iei inima-n dinți....și le arunci cât colo.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:53.Procesare...X
Comentariu