As vrea sa imi iau un lemn cu control bun, cred ca un hinoki ar fi cel mai indicat, am vazut ca NITTAKU SEPTEAR este folosit de multi, dar cred ca e interesant si TSP BREAK 9 dar diferenta de pret e cam mare.Mai sint si alte lemne cu hinoki si toate se invirt in jurul a 200 - 250 ron.Stie cineva daca merita TSP-ul ? As dori si niste sfaturi de fete, nu vreau ceva foarte rapid, imi place mai mult controlul si spinul. Multumesc anticipat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn hinoki
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Intr-adevar septearul este THE BEST!FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
multumesc pentru sfat dar daca imi iau unul imi iau nou, nu il iau ca sa-l vind peste citeva luni.
Comentariu
gaseti la www.tt-shop.ro sau www.ttsport.roFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
De ce nu incerci la user-ul tibi?
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...E-ACUM-PE-STOC
LEMN NITTAKU SEPTEAR-SIGILAT
CU MANER CONCAV SI DREPT
SIGILAT
HINOKI
7 PLY
MADE IN JAPAN
CONTROL-7
VITEZA-9
OFFENSIVE-
80 GRAME
PRET-220 RON
LACUIT,LA ALEGERE-GRATUIT
TRANSPORT POSTA ROMANA-5 LEI
MULTUMESC
0728747067
Ultima modificare facuta de tibi; 14-Feb-2011 la 15:19.
www.tenismasa.roTsE
Comentariu
sunt atatea lemne hinoki care te costa sub 100 lei...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Am dat cateva mingi cu septear fata si rever nimbus sound. Ce pot sa spun, este o combinatie foarte reusita cel putin pentru mine. Puteam sa pun pe masa topspinuri de la 1,5-2 m de masa fara un efort deosebit. Daca iti iei septear parerea mea combinal cu o pereche de fete moi, oricum asta depinde de preferinte.
Comentariu
Care e diferenta intre hinoki si balsa, de exemplu Septear vs Donic Cayman?
Ma gandesc de cateva luni sa adaug putina viteza la setupul actual dar nu sunt deloc hotarat ce sa iau.Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
Balsa absoarbe mai bine excesul de forta "income" si este mai buna la block, cand se sta aproape de masa. Hinoki este ca un resort, retine mingia putin mai mult si o respinge puternic, eliberand energia inmagazinata. E mai potrivit pt cei care se departeaza putin de masa si dau mult topspin.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Multumesc pentru raspuns. Cred ca pentru jocul meu mai mult plat si plasat fara topspin nu prea se potriveste hinoki.Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
Daca joci drept, ia un lemn rigid si rapid - Schlager Carbon, Primorac Carbon, Galaxy T1, T2 poate.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:19.Procesare...X
Comentariu