Postat în original de iahim
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A București-CHIAJNA Memorialul Andrei Cioran 14 mai 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
A fost trecut invers probabil pentru ca a zis ca trece el rezultatul si eu am avut incredere si am fost de acord. Sa vedem!Blade: Viscaria
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
A fost trecut invers probabil pentru ca a zis ca trece el rezultatul si eu am avut incredere si am fost de acord. Sa vedem!
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi postDe aparator, de aia. La Open dau toti in el, la amatori dau toti in fileu.
Si mai sunt cazuri, cu aceeasi motivatie.
DACA SUNT " UN APARATOR" poate ar trebui sa-l intrebi pe CIOBANU ALEX de ce m-a invins numai la avantaje.....
DECI , NUMAI BINE .....SI LASATI BARFA ASTA DE 2 LEI
Comentariu
Nu o lua in nume de rau, Dl. Tudor cred ca a vrut sa spuna ca din moment ce joci cu iarba pe rever esti, fie ca iti place sau nu, un...aparator. Si Joo Se Hyuk da topspin mai bine decat atacantii din superliga noastra si tot aparator se numeste. Ce a vrut dl. Tudor sa spuna este ca pentru categoria Amatori esti un aparator foarte bun, pentru Open e alta mancare de peste, ceea ce s-a si vazut.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6824
- București
- 65
Likes given: 258Likes received: 685
Am rectificat clasamentul.
Va reamintesc recomandarea ca inregistrarea rezultatului sa fie facuta de jucatorul care castiga.
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de dado_daniel Vezi postSi Joo Se Hyuk da topspin mai bine decat atacantii din superliga noastraBlade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
Bai Liviule nu mai stiu daca toate seturile s-au terminat la avantaje..stiu doar ca a fost 3-0 pt mine....am vazut ca te-ai ambitionat cu mine si ai jucat f bine. Parerea mea e ca ar fi trebuit sa treci de superioare...dar asta e ...baga-te la antrenamente ca restul...l-ai vazut pe bogdanel ...se antreneaza 6 ore pe zi ...si a castigat turneul ....Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:46.Procesare...X
Comentariu