Vand lemn BTY PHOTINO,in stare foarte buna ,cantuit, fara lovituri, pret 550 lei, nu accept schimburi.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn BTY PHOTINO
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Ce ai patit de iti dai lemnul? Iti iei altul sau ce faci? Imi pare rau ca l-ai scos acum la vanzare.Negociam eu cu tine dar deja imi vine un lemn timo boll zlf si as fi vrut sa-l incerc.Daca nu mi se potriveste ala atunci te contactez, dar cred ca o sa-l dai pana atunci din pacate.Salut si toate cele bune.Mai sterge din mesaje private ca nu mai putem trimite mesaje la tine.E FULLBlade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Salutare Robert. Scot lemnu la vanzare pentru ca sunt nevoit sa renunt la tenis, nu ma mai tin genunchii. Am reusit sa ating ligamentele genunchiului sanatos, iar cel operat este asa cum este. Pana la urma, dragostea pentru acest minunat sport,ma doborat.I-mi pare enorm de rau ca trebuie sa-l dau dar asta este situatia. Mereu voi fi alaturi de echipa din Galați,dar de undeva mai din umbra. Multumesc de intrebare. Toate cele buneMa Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
imi pare foarte rau sa aud asta Lus....toate cele bune.blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
multumesc Costel pentru vorbe frumoase,mereu mai sprijinit,asta e situatia.., mai vorbimMa Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
Salutare Lus.
Ne pare rau ca primim vesti asa proaste de la tine, mai ales dupa ultima performanta...
Orice ar fi, mai important este sa-ti pastrezi sanatatea, cu ea ramai pana la adanci batraneti....
Asa ca macar te asteptam pe la sala la o bere sau o apa ( pt soferi ).
Multa sanatate.Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:03.Procesare...X
Comentariu