Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Vlad este un om extraordinar....va recomand produsele lui...fetele sunt foarte bune si sunt ieftine si nu au nimik in special cele din magazine de 5 ori mai scumpe...sunt multumit de cum mi-a ansamblat 3 palete...va recomand... ---------- Post added 27.01.2012 at 20:36 ---------- Vlad,cand o sa mai ai 2 sau 3 palete dealea cu 60 lei...de care mi-ai tr pt profu de Ed...akuma ultima data stii tu...ori sa ma suni ca akuma ai nr meu de tel...ori sa imi lasi aici postat...0758.647.655
Blade:Galaxy T-11 FH:Yasaka Rakza 7 max BH:Yasaka Rakza 7 soft max
am primit astazi paleta.a durat mult transportul.vremea asta..... totul este super ok,multumit 100%. mai astpt un coleg de servici sa se hotarasca ce paleta vrea de la dumneavoastra si va contactez.va multumesc inca o data.numai bine va doresc
am primit astazi paleta.a durat mult transportul.vremea asta..... totul este super ok,multumit 100%. mai astpt un coleg de servici sa se hotarasca ce paleta vrea de la dumneavoastra si va contactez.va multumesc inca o data.numai bine va doresc
Multumesc, imi pare rau ca a ajuns greu.
Numai bine si dumneavoastra!
Radu668, ti-am trimis mai multe mesaje private si n-ai raspuns la niciunul...
Ori ai mesageria plina ori le ignori...
Vreau sa stiu daca sa-ti mai raspund la mesaje sau nu...
Multumesc si scuze celorlalti pentru off topic...
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Radu668, ti-am trimis mai multe mesaje private si n-ai raspuns la niciunul...
Ori ai mesageria plina ori le ignori...
Vreau sa stiu daca sa-ti mai raspund la mesaje sau nu...
Multumesc si scuze celorlalti pentru off topic...
Nicio problema. ---------- Post added 15.02.2012 at 17:40 ---------- Am adus Skyline 3 Neo la 82 de lei. Am ieftinit adidasii Yasaka Xplore (sunt 120 lei acum). Primul post este actualizat.
Pasionatilor de tenis de masă isi pot face o paleta foarte buna de aici pentru ca:
Este marfa foarte buna,Preturi foarte bune,pe langa are acest om RBlade care le recomanda ce fel de lemn si de fete sa isi ia...etc...va recomand acest site
Blade:Galaxy T-11 FH:Yasaka Rakza 7 max BH:Yasaka Rakza 7 soft max
Comentariu