Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu e off topic. Cred ca Snipe are control putin mai bun si e mai buna la retospin. E mai putin sensibila la efectul adversarului decat Moon. Si pana la urma e si vorba de preferinta in legatura cu duritatea buretelui.
Dar ce atuuri are comparativ cu Galaxy Moon ? Ca mie mi se pare mai buna Moon la toate capitolele
PS. Scuze RBlade pentru OFF-Topic
Singurul atuu pe care il are este ca e mai moale decat Galaxy Moon si ai mai mult control, ca efect e putin mai bun Galaxy Moon, iar ca viteza sunt cam la fel.
Galaxy Moon e o fata buna pt cei care se impaca bine cu buretele tare. Eu unul nu prea ma impac. E copie dupa Tenergy05 dar cauciucul e mai moale, de aceea nu strica sa fie intinsa un pic la lipire pe lemn. La Tenergy topsheetul e tensionat din fabricatie cand este atasat de burete. Dar intradevar, la Moon raportul calitate/pret e mare, e si putin mai usoara decat Tenergy.
pentru RBlade:am pus fetele focus snipe pe LKT INSTINCT+ si sunt foarte bune in aceasta combinatie,au si viteza si spin sunt foarte multumit de ele . succes la vinzare.
Ma bucur ca sunteti multumit. Un lemn foarte asemanator cu 729 C-3 e LKT Instinct. ---------- Post added 12-Jul-2011 at 18:34 ---------- Maine iau de la posta un pachet si refac stocul.
pastreaza-mi te rog un dhs neo 3 si un galaxy moon negre...vrea amicul meu o fata neagra...si sa-l intreb ce alege...grea alegere...eu as alege national pogo
(at)bubu ruz
Ok, astept mesajul tau.
Pot sa-ti dau si o pereche de pogo pt tine si ti le pui pe amandoua pe acelasi lemn. ---------- Post added 13-Jul-2011 at 20:15 ---------- Am actualizat primul post, am refacut stocul si am adus si 802-40 (senvis spinos), dar nu am adaugat-o inca in lista.
Am refacut stocul si am adus niste produse noi: fete Gambler Outlaw, Gambler Reflectoid, Double Fish 1615, lemne LKT Toxic 3 si Toxic 5 si Palete complete asamblate de mine formate din LKT Loopsonic + 2 fete 729 OEM.
Am actualizat primul post. Toate produsele sunt prezentate acolo.
Mie mi se pare destul de spinos pentru serve. Astea nelipicioase nu pot sa fie la fel de spinoase la serve ca cele lipicioase insa.
Poti sa incerci Outlaw, e rapida, nelipicioasa si are si spin bun. Dar nu stiu daca e mai spinos decat Moon la serve.
Multumesc pt. sustinere, Joo Intre 26 Iulie si 1 August (inclusiv) sunt plecat la mare. Puteti sa-mi lasati comenzi prin mesaj privat sau pe mail, daca vreti, si le trimit dupa ce ma intorc.
As dori o fata rosie nelipicioasa foarte moale care sa mearga asemanator cu Donic Desto F3 adica topspin arcuit si lent sa pot da destul de usor.
Aveti asa ceva pe echivalent chinezesc? Multumesc!
Comentariu