Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Mda)
Momentan joc la masa de la servici si la cea de acasa..
Dar nu exclud ca pe viitor sa vin si la sala
P.S
Multumesc pentru sfaturi.
80% din configuratie e luata la recomandarea ta. In afara de fata Moon in locul lui Red Diamond la recomandarea lui Vlad.
ACUM 6 luni cam tot cu ea ( PALETA ) am inceput ( fara Moon ) si inca sunt in cautarea GRAALULUI ... Numai Vlad stie cate fete am schimbat si inca mai am de sapat...
Maine din nou vedem ce stiu si "tichiile ", "Dragonii" si "vechile stihii" ... dar mai presus de toate este placerea de a juca, fie ca esti invingator, fie ca esti invins si reusesti sa coagulezi ce este bun si rau intr-un "relax m?lange".
ACUM 6 luni cam tot cu ea ( PALETA ) am inceput ( fara Moon ) si inca sunt in cautarea GRAALULUI ... Numai Vlad stie cate fete am schimbat si inca mai am de sapat...
Maine din nou vedem ce stiu si "tichiile ", "Dragonii" si "vechile stihii" ... dar mai presus de toate este placerea de a juca, fie ca esti invingator, fie ca esti invins si reusesti sa coagulezi ce este bun si rau intr-un "relax m?lange".
Trebuie sa precizam ca esti in cautare doar pt. fata de rever. Cu Lemnul si Snipe-ul te intelegi foarte bine.
Imi pare rau ca nu am copmandat odata cu paleta si fetele alea la 20 de lei.TRIMITE-MI DOUA FETE Friendship 729 oem(rosu si negru).Adresa o cunosti MULTUMESC
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Valabil. Majoritatea produselor in stoc (in afara de Mercury II negru si lemn N-11).
Red Diamond e in stoc, fetele 729 OEM sunt disponibile in ambele culori, iar paleta Loopsonic cu fete 729 OEM este de asemenea in stoc.
Pentru produsele Galaxy verificati site-ul (www.ttmall.ro).
(at)Radu668 - XiYing e cea mai lenta. Nu stiu daca inverseaza efectul la fel de bine ca Palio CK531A, dar e mai lenta. Iti dau un mp.
(at)Claudiu Manoiu - Deocamdata nu, imi pare rau.
Comentariu