Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ai vazut meciu vali ? niste greseli care la nivelul ala nu ar fi trebuit sa existe..si ce e mai grav..e ca in 4 seturi au facut aceleasi greseli mereu...adica nici nu s-au putut corecta..au intrat in jocul aparatorilor..si au jucat f prost.
Stiu ce zici Alex dar venea urat de la aia , amandoi aparatori , la un moment dat taiau amandoi bielorusii , dupa un topspin de al tau cand taie aparatorul mai estimezi cum vine dar dupa un tops de la partener si o taiata de la adversar se complica situatia - cand dai si tu tops is riscuri.
De aia am dat-o pe lipsa de experienta, sunt tineri .
Bravo Berni!
Sa joci asa de bine cu Feng TW... pierde cu 4-2, dar dupa un joc disputat, puncte si executii frumoase! ---------- Post added 10-May-2011 at 16:29 ----------
Stiu ce zici Alex dar venea urat de la aia , amandoi aparatori , la un moment dat taiau amandoi bielorusii , dupa un topspin de al tau cand taie aparatorul mai estimezi cum vine dar dupa un tops de la partener si o taiata de la adversar se complica situatia - cand dai si tu tops is riscuri.
De aia am dat-o pe lipsa de experienta, sunt tineri .
Erau de batut cei 2 bielorusi, am vazut meciul, au gresit ai nostri decisiv in fiecare set!
Multi jucatori foarte bine cotati au iesit din competitie in turul 1;Li Ching,Suss,Korbel,Tiago Apolonia,Kuzmin,Legout,Eloi,Lundqvist,Kenta Matsudaira.Cu atat mai mult trebuie felicitat Crisan care a reusit(greu,ce-i drept) sa depaseasca aceasta faza.Felicitari si fetelor,pentru Samara urmeaza un meci greu de tot.Succes!
pe Tvr 2 au fost aseara la 23:10 meciurile lui Filimon si Szocs. comentatorii f. enervanti.. orice fraza incepea cu "deci". pacat ca nu se poate opri comentariul
Filimon face cam multe greseli, returneaza inalt si pe centrul mesei, aproape ca amatorii. cu slice-urile nu le are.. a dat multe in fileu. a avut intr-un set 6-1 si a pierdut
Szocs e tot timpul agitata, topaie si tipa.. nu stiu cum poti sa te concentrezi asa. cred ca nici nu se concentreaza prea mult, loveste din instinct, automatism.. adica nu gandeste lovitura. de cealalta parte, chinezoaica de un calm incredibil, nu a schitat niciun gest, indiferent de scor, nici atunci cand reusea o minge spectaculoasa... impresionant
Ma uitam la meciul lui Saive, si de la masa alaturata se auzea o fata care tipa la fiecare punct, la un moment dat a fost deranjat si Saive...si ma intrebam cine o tipa in halul asta fara sa fie atentionata ca deranjeaza pe toata lumea, nu mai zic pe adversar? Cand am vazut meciul lui Szocs, nu m-am simtit bine sa descopar ca a noastra era... Nu vezi la asiatici treaba asta, tine de respectul pentru adversar.
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
pe Tvr 2 au fost aseara la 23:10 meciurile lui Filimon si Szocs. comentatorii f. enervanti.. orice fraza incepea cu "deci". pacat ca nu se poate opri comentariul
Filimon face cam multe greseli, returneaza inalt si pe centrul mesei, aproape ca amatorii. cu slice-urile nu le are.. a dat multe in fileu. a avut intr-un set 6-1 si a pierdut
Szocs e tot timpul agitata, topaie si tipa.. nu stiu cum poti sa te concentrezi asa. cred ca nici nu se concentreaza prea mult, loveste din instinct, automatism.. adica nu gandeste lovitura. de cealalta parte, chinezoaica de un calm incredibil, nu a schitat niciun gest, indiferent de scor, nici atunci cand reusea o minge spectaculoasa... impresionant
Extinde
Daca tot asa se va comenta in topicul asta, eu nu mai citesc!
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Ma uitam la meciul lui Saive, si de la masa alaturata se auzea o fata care tipa la fiecare punct, la un moment dat a fost deranjat si Saive...si ma intrebam cine o tipa in halul asta fara sa fie atentionata ca deranjeaza pe toata lumea, nu mai zic pe adversar? Cand am vazut meciul lui Szocs, nu m-am simtit bine sa descopar ca a noastra era... Nu vezi la asiatici treaba asta, tine de respectul pentru adversar.
Hai sa nu fim malitiosi si mai catolici decat papa...e micuta,si face din dorinta de victorie,din indarjire constructiva.....si,sincer sa fiu,chiar a jucat foarte bine cu numarul 5 mondial,fara retineri si,cu unele exceptii,fara pic de frica fata de valoarea adversarei de dincolo de fileu.Si,parca in setul 5...la 9-9,daca nu ma insel FEN a avut un retur in linie pe tus,in momentele in care Szocz,chiar era peste ea .Pacat,a fost foarte aproape de victorie,dar din dorinta si din cauza varstei nu cred ca putea face mai mult.
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Cand aveti timp,uitati-va la meciul asta:Joo S.H vs.Karakasevici. Sarbul e un jucator cu multa experienta,care joaca exceptional contra ierbii coreanului.Acesta s-a intrebuintat serios sa-l poata bate.Au fost multe schimburi de mingi de senzatie
Da intr'adevar meciul JO SE HYUK - KARAKASEVIC , f frumos. Am vazut niste lovituri de la karakasevic cum nu am vazut la nimeni altcineva. Lovea din iarba lui JO SE absolut incredibil.
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu